Met deze botsauto ben jij de Patser van het Zwembad!

Haal de Johnny in jou naar boven

Geef maar toe…ook jij bent één van die Patsers die op de Sinksenfoor of plaatselijke kermis op loeiharde Johnnymuziek staat aan te schuiven om eens heerlijk fout te gaan in de botsauto’s. Eén probleem, de temperatuur de laatste dagen is heter dan een Victoria’s Secret Fashion Show en dus zou je liever in een zwembad hangen in plaats van op een broeierige kermis.

Goed nieuws, we brengen het beste van twee werelden samen met deze opblaasbare botsauto met een op een kleine batterij-aangedreven-motortjemet. Nu kan je thuis of bij vrienden ook in het zwembad de held uithangen. Straffer nog, met het ingebouwde waterpistool creëer je nog wat extra pret.

Dit hebbedingetje kopen doe je voor 85 eurootjes…eens terug in stock want wegens het gigantische succes is het momenteel helemaal uitverkocht. Soit, zoek in tussentijd alvast die 90’s bonkende botsauto-CD tussen je oude spullen en laat je maar eens goed gaan!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

MiniBrew: stylish bier brouwen

Alleen al als we denken aan het brouwen van bier, dan breekt het angstzweet ...

Xbox Game Pass: Netflix voor je console!

Heb je graag meer dan 100 spelletjes ter beschikking zonder deze effectief aangekocht te ...

Tag Heuer meets Red Bull…een geslaagde combinatie!

Ondergetekende is gezegend met een Tag Heuer Formula One rond de pols. Of met ...

Hosting door Fraai