“Den Bijstand” is gewaarschuwd: Kamping Kitsch Club kondigt grootste editie ooit aan!

Negen verschillende podia en meer dan 100 artiesten!

Kamping Kitsch Club, kondigt het grootste verkleedfestival aan in de Benelux op zaterdag 25 augustus in Kortrijk. Meer dan 100 artiesten zullen er hun opwachting maken over 9 verschillende podia. Nieuwkomers dit jaar zijn de “Patser” stage. De R&B stage is vernoemd naar de gelijknamige film van Adil El Arbi en Bilall Fallah, met onder andere Matteo Simoni in de hoofdrol. Ook Wrestling Champion Bernard Van Damme maakt zijn opwachting op de gloednieuwe “Kamping Catch” stage, waar er een wrestling show zal georganiseerd worden.

Kamping Kitsch Club breidt deze zomer uit van 5 stages naar 9 stages. Naast de gebruikelijke Mijn Stage, Spoiler Room (Retro/Trance), Stront Stage (WC Stage), Cirq Stage en de Studio Brussel Kermis zijn er dit jaar 4 nieuwe podia op Kamping Kitsch Club. De “Patser” stage verwelkomt de

R&B Patsers onder ons. Bernard Van Damme maakt zijn opwachting op de “Kamping Catch” stage waar er een ganse dag wrestling battles zullen plaatsvinden met een internationale worstel line-up. Daarnaast verwelkomen we enkele brandweerwagens van Aalst Carnaval die zullen gehost worden door Oilsjt Mjoezik en Radio Goeiedag.

Nieuw dit jaar is ook het Bolonaise Festival. Een spaghetti eetfestijn gehost door Bavet en de koning van de B(P)olonaise: Steve Thielens. Hier kunnen gasten terecht voor een eetfestijn die zal opgeluisterd worden door een line up van Vlaamse Schläger artiesten.

Met deze 9 podia mikt de organisatie deze zomer op een 20000 tal bezoekers. De volledige line-up zal op vrijdag 7 juni bekend gemaakt worden. Tickets voor Kamping Kitsch Club zijn te verkrijgen via de website wwww.kampingkitschclub.be of via de Kamping Kitsch Club event page.

Wie niet kan wachten tot 25 augustus, kan zichzelf alvast even van zijn foutste kant laten zien op 16 juni, tijdens de eerste editie van Kamping Kitsch Club in Nederland.

En voor zij die nog twijfelen, bekijk onze reportage van vorig jaar maar eens…of de aftermovie…

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

De 7 Antwerpse terrassen van Whatmatters

Zodra er een zonnestraal door het wolkendek komt piepen, drentelen we bij Whatmatters naar ...

Stereo Bar Antwerp

Stereo BAR ANTWERP – HOTSPOT ANTWERPEN

Antwerpen, dat is zien en gezien worden en zeker op het Antwerpse Zuid. Menig ...

Hola SUPERMERCADO (telebancos por aqui)

Wisten de kerels van de jeugd van tegenwoordig enkele jaren geleden al meer? DAT ...

Hosting door Fraai