Het hoeven niet altijd exotische bestemmingen te zijn!

Om in een echt champagnehuis te overnachten hoef je niet naar de omgeving van Reims te rijden. Het kan in het najaar ook gewoon in Nederland, Utrecht om preciezer te zijn. Daar wordt het Parc Broekhuizen in Leersum tijdens de herfst voor 7 weken getransformeerd tot een lookalike van Château de Saran, Epernay, oftewel het het originele huis van Moët & Chandon, het stulpje dat ooit door de grote Jean Remy Moët werd opgetrokken.

Bedoeling van deze 7 weken durende transformatie is je tijdens een erg exclusieve verblijf in één van de 14 suites van Maison Moët  je mee te nemen in de geschiedenis van het Franse champagnehuis, uiteraard in alle luxe én de nodige bubbelende druivensappen. Een stortvloed aan champagne bij aankomst, luxe verzorgingsproducten in de kamer, een overheerlijke 5-gangen-champagne-menu, een home cinema om bij een glaasje je eten op rustig te laten verteren om de volgende ochtend er weer tegen te kunnen met een champagne ontbijt op bed?   Het is er allemaal.

En alsof dit niet genoeg is, hebben ze er nog waanzinnige extra’s (uiteraard te betalen) diensten bij, een VIP-service bijvoorbeeld, waarmee je als gast opgehaald en thuisgebracht wordt in een BMW 7 Serie met chauffeur.

Een verblijf in Maison Moët kost tussen de €230 en €250 per persoon afhankelijk van de gekozen suite. Reserveren doe je hier en dit voor aankomst tussen 19 oktober en 9 december 2018. Santé!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

'François his concept store': Kleding en accessoires in stijl

Als we ons bij Whatmatters met één winkel kunnen vereenzelvigen, komt ‘François’ aardig in ...

Dé sneakertrends voor 2016

Heel geregeld brengen we nieuws over sneakers op Whatmatters. De tijd dat die enkel ...

Hosting door Fraai