F1 Kemphanen Verstappen en Ricciardo maken opnieuw brokken in Camper Race (VIDEO)

Wij willen de verzekeringspolis van deze twee dekselse heren niet betalen!

Gelukkig hebben ze bij Red Bull sollen genoeg. Eén ding moet je ze nageven, de twee hoofdrolspelers van het Red Bull Racing F1-team maken het de kijkers alvast interessant om te blijven kijken. Ze geven, ondanks teammaats, elkaar geen duimbreed toe en het is alvast niet de eerste keer dat de beide heren samen in het decor belanden…tot grote afgunst van de grote baas natuurlijk. Soit, teamorders worden netjes genegeerd en het moet van het tijdperk Senna/Prost zijn geleden dat we nog zulke toestanden hebben gezien…heerlijk!

Voor ze komende zondag in Monaco de straten onveilig gaan maken, werden de twee kemphanen samen verwacht op het circuit van Zandvoort. Daar mochten ze elkaar eens in de vernieling rijden. Beiden aan het stuur van een Aston Martin moesten ze hun caravan, sleurhut of ‘camper’ uit de mond van onze Noorderburen na een paar rondjes circuit als eerste over de meet brengen.

Het resultaat kom je alvast te weten in onderstaande video. Bij Red Bull hopen ze alvast dat dit gezamenlijk uitje alvast de teambanden iets strakker heeft doen aanhalen…wordt in Monaco vervolgd…

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Halve liters bier, Lederhosen en diepe decolletés! Oktoberfest komt naar Antwerpen!

Zin in een feestje met veel bier, Lederhosen en knappe dames in speciaal gedecolleteerde ...

Kat ‘mevrouw Dries Mertens’ Kerkhofs is een beest in bed!

Als er één Bekende Vlaming is die de laatste weken met heel wat andere ...

2 expo's die je dit jaar als man niet mag missen!

Nu zijn we bij Whatmatters vaak koele minnaars van beurshallen. Er zijn best wel ...

Hosting door Fraai