F1 Kemphanen Verstappen en Ricciardo maken opnieuw brokken in Camper Race (VIDEO)

Wij willen de verzekeringspolis van deze twee dekselse heren niet betalen!

Gelukkig hebben ze bij Red Bull sollen genoeg. Eén ding moet je ze nageven, de twee hoofdrolspelers van het Red Bull Racing F1-team maken het de kijkers alvast interessant om te blijven kijken. Ze geven, ondanks teammaats, elkaar geen duimbreed toe en het is alvast niet de eerste keer dat de beide heren samen in het decor belanden…tot grote afgunst van de grote baas natuurlijk. Soit, teamorders worden netjes genegeerd en het moet van het tijdperk Senna/Prost zijn geleden dat we nog zulke toestanden hebben gezien…heerlijk!

Voor ze komende zondag in Monaco de straten onveilig gaan maken, werden de twee kemphanen samen verwacht op het circuit van Zandvoort. Daar mochten ze elkaar eens in de vernieling rijden. Beiden aan het stuur van een Aston Martin moesten ze hun caravan, sleurhut of ‘camper’ uit de mond van onze Noorderburen na een paar rondjes circuit als eerste over de meet brengen.

Het resultaat kom je alvast te weten in onderstaande video. Bij Red Bull hopen ze alvast dat dit gezamenlijk uitje alvast de teambanden iets strakker heeft doen aanhalen…wordt in Monaco vervolgd…

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Hip & trendy de fiets op met Peloton de Paris

Nu Tom Boonen niet meer van het scherm te branden is, de zon weer ...

Investeren? Dit zijn de duurste tweedehandswagens in België!

Iemand nog wat sollen over? Terwijl het leven duurder wordt, ons geld minder en ...

Breaking: Zidane stopt als trainer van Real Madrid!

Wat als? Je alles als speler en trainer hebt gezien… Dan geef je er ...

Hosting door Fraai