De 6 kenmerken van onweerstaanbare vrouwen

Wat maakt een vrouw knap? Gelukkig verschillen de smaken en de meningen, want anders zou iedereen achter exact dezelfde jagen, wat redelijk problematisch zou zijn. Nu hebben een aantal onderzoekers zich over de kenmerken gebogen die een vrouw aantrekkelijk maken. We zouden Whatmatters niet zijn als we deze niet met jullie zouden delen. Welke 6 uiterlijke kenmerken vrouwen onweerstaanbaar maken lees je hieronder.

Een hoge stem

Wat bij een man reden genoeg is om hem jarenlang te pesten, is bij een vrouw dan weer aantrekkelijk. Een hoge stem staat voor een man gelijk met jeugdigheid, klein en vrouwelijk. Dus vrouwen gezegend met een diepe rokersstem kunnen het schudden!

Gezond haar

Een weelderige bos, wapperende manen, dat vinden we aantrekkelijk. L’Oréal laat niet voor niet als jaren horden vrouwen met hun nek zwaaien. Een bos haar staat voor gezond- en vruchtbaarheid.

Weinig make-up

Terwijl je op Tinder, Instagram en Facebook soms al eens door de lagen plamuur door moet kunnen kijken, vallen mannen eigenlijk op naturel! Gemiddeld willen mannen 40% minder make-up zien, dan weet je op zijn minst ook naast wie je ‘s ochtends wakker wordt.

Een lach

Hagelwitte tandjes en een lach toch achter de oren? Onweerstaanbaar!

Een wijde taille-heup ratio

Vergeet die pannelatten, er mag getwerkt worden en dat mag met een aanzienlijk achterste zijn. Brede heupen worden geassocieerd met vruchtbaarheid en zwangerschap en laat dat nu net iets vlotter gaan met brede heupen. Laat die bilpartijen maar schudden dames!

Cover: Pinterest

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

5 Blowjob standjes waar ook zij iets aan heeft!

Vraag aan 10 mannen wat het ultieme seksuele genot is en iets meer dan ...

Whatmatters test: Beslissingen nemen als je dronken of geil bent!

Of de gemiddelde Whatmatters-redacteur wel eens dronken of geil is? Laten we stellen dat ...

Whatsapp dating-tips: de basics!

Een wereld zonder Whatsapp? We kunnen het ons nog amper inbeelden. Op alle mogelijke ...

Hosting door Fraai