Halle Berry…een vijftiger met een body van een twintiger…

Dé Bond-Girl die niet meer ouder wordt!

Wie herinnert zich de scène van Halle niet waarin ze in minuscuul oranje bikini uit het water stapt in “Die Another Day”? Veertig jaar na en een kleine verwijzing naar Ursula Andress als Bond-Girl in Dr. No. We halen eerst even samen deze herinnering op…

Wel, deze Hollywood-ster werd geboren op 14 augustus 1966…en wie goed kan rekenen weet dat ze dit jaar maar liefst 52 lentes aftikt! Maar, en laat dat het goed nieuws zijn…als je haar even volgt en nog beter bekijkt op Instagram sta je versteld van hoe goed geconserveerd deze knapperd nog is.

Foto’s met #beach bodies, fitness, Yoga en FitnessFriday laat ze de wereld zien dat een vijftiger nog lang niet versleten is, integendeel…ze laat menig twintigers en dertigers nog dromen van een echte Bond-Girl! Nooit gedacht dat we zouden zeggen dat we met een vijftiger wel eens de horizontale tango zouden willen dansen!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

De Einstein in knapperd Sharon Ravestein

E=MC2 of A2 + B2 = C2…verder gaat onze wetenschappelijke kennis niet. Om maar ...

Finaliste Miss Ocean Couture: Rani Van den Acker

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Lenthe Stevens, uit de schaduw van haar zus Luna

Als we onze cijfers op Google Analytics sinds onze start ontleden en we gaan ...

Hosting door Fraai