Astrid moedigt Rode Duivels aan in eigen voetbaltenue

Het hoeft niet altijd een Hazard, De Bruyne, Mertens of Lukaku te zijn…

Nope, als er dames komende zomer op de marktpleinen onze Rode Duivels mee naar de wereldtitel schreeuwen, kunnen ze dit ook in een ‘Astridje’ doen. Het is sowieso al beter getailleerd zodat de vrouwelijke vormen iets beter uitkomen dan in dat veel te dure mannenshirt. Verder heeft de ‘Astrid’-versie een heerlijke quote in plaats van een naam en nummer van een overbetaalde superster.

Het promoten doet Astrid Coppens lekker zelf! Met een mooie front en een nog mooiere back laat ze zien dat ze ondanks ze de dertig al ruimschoots gepasseerd is, er nog mooi en strak uitziet! ‘We Love to Score’? We duwen hem hier inderdaad graag binnen!

Oh ja, kopen kan HIER!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Doutzen Kroes blijft ons engeltje

Doutzen Kroes is een Nederlands model van 31 die modeshows liep voor onder andere ...

Ola Rebecca…vuriger wordt vrijdag met deze exotische halfbloed niet!

Een spoedcursus Spaans graag… Of ook niet want ze spreekt ook een aardig mondje ...

Jetpack Skiën…iets voor ons?

Nog drie weken te gaan en onze redactie zit op uitnodiging in het Oostenrijkse ...

Hosting door Fraai