Brit Manuela, de ster op het strand van Santa Monica!

Wie Santa Monica Beach zegt, denkt aan het warme Californië, hete stranden en in verhouding veel te koude oceaan waarin de schaarsgeklede beach babes enkel tot hun enkeltjes van het zoute water proeven. Dit snoepje, een beach babe pur sang steekt tegenwoordig boven alle andere ‘would be’ beach babes in Los Angeles met hoofd, schouders en…euh mooie ogen uit. Doch heeft deze ravissante leukerd een moeilijk leven…het is dagelijks kiezen tussen honderd bikini’s welke haar strakke lijf zullen sieren. Soit, mocht ze hulp nodig hebben, wij staan 24/7 ter hare beschikking!

Met net iets meer dan 400 duizend volgers is ze ondertussen een grote naam onder het loslopend wild in Los Angeles. Geniet alvast van dit professioneel model  met het afgetrainde buikje en helderblauwe ogen dat een ware must-follow is!

Credits: Instagram

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Kleurrijke Marisa Papen gaat wel erg kunstig naakt! (NSFW)

Stars slipping through the clouds. Shoot and fall, travel in time. A stellar explosion, ...

Heerlijke grieten in lingerie dansen Grote Vakantie in!

Soms moet je als redacteur gewoon stoppen met schrijven en de beelden voor zich ...

Hosting door Fraai