Moederdag Special: Deze 10 MILFJES werden gisteren in de watten gelegd!

Moederdag…

Eerlijkheidshalve moeten wij op de redactie toegeven dat we ons moeder gisteren wat in de kou hebben laten staan. Althans zij die in de koekestad, Antwerpen, wonen. Hier wordt echter geen Moederdag gevierd op 13 mei, wel op 15 augustus. Maar hoewel we het graag anders geloven, Antwerpen is niet het centrum van de wereld en er zijn dus nog een paar miljoen andere rekels die in de Lage Landen wonen die dit weekend wel Moederdag hebben gevierd. Voor hen laten we je nu een tiental hete, knappe, ravissante, bloedmooie mama’s uit België en Nederland zien die wel in de bloemetjes mochten gezet worden…mama’s waar wij als papa aan de schoolpoort lekker warm van worden…

1 Veronique De Kock

2 Doutzen Kroes


3 Sylvie Meis

4 Yolanthe Snijder-Cabau

5 Annelien Coorevits

6 Alizée Poulicek

 

7 Jelle Van Dael8 Tanja Dexters


9 Kim Van Oncen


10 Vanessa Hoefkens

 

 

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Marisa Papen klaagt niet…(NSFW)

Ze viert 70 jaar onafhankelijkheid met The Wall of Shame… Marisa Papen ging op ...

Een terrasje met Miss Limburg, Amy Courtens!

Limburg, voor sommige mensen de parking, voor anderen de provincie waar ‘den Duits’ Bokrijk ...

Hosting door Fraai