Deze zomer loop jij in een retro voetbaltruitje!


Let op…dit is enkel toegestaan tijdens de wedstrijden van het WK in Rusland.

Tenzij je een dronken Engelsman bent natuurlijk…die komen daar stijlloos ze zijn, compleet mee weg. Soit, tijdens het WK is het dus gepermitteerd om rond te dolen in een voetbaltruitje van jouw favoriete ploeg, land, afkomst…

Maar als je het dan doet, doe het dan gelijk in stijl met deze heerlijke retro-truitjes, een collab tuusen ASOS en Adidas Originals. Speel met de hand van God (Maradona), trap een penalty als Leo Van der Elst of voer je team aan als Lothar Mattheus…en doe het gelijk in één van de 8 replica’s, inclusief veel te korte short die nu terug op de markt komen. Bestellen kan op asos.com. Doen! En als klein surplusje een paar heerlijke beelden uit die tijd…en let vooral op de commentaar!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Betaalbare klasse van Vincero Collective

Omdat we ook in 2017 altijd perfect willen weten hoe laat het is en ...

Lichtpuntje voor nachtraven

De Antwerpse nachten hebben weinig geheimen voor de Whatmatters redactie, we zijn er geregeld ...

Reparatiekosten iPhone X swingen de pan uit

Aangezien wij kerels zijn die wel van technische snufjes houden en dus ook steeds ...

Hosting door Fraai