Een fiets opbergen in jouw crib doe je zo!

Of je nu een diehard wielertoerist met een Pinarello Dogma frame van 6.000€ ofwel die verzamelaar van vintage koersvélo’s waarmee Eddy Merckx  begin de jaren ’70 de flanken van de Ventoux opknalde bent…jouw fiets verdient een bijzonder plaatsje in jouw crib…ook al heb je niet de mogelijkheid jouw kostbaar hebbedingetje te stallen in een afgesloten garage.

Hier heb je alvast wat ideeën om jouw living, inkomhal of voor de echte liefhebbers die met hun fiets zouden gaan slapen, slaapkamer te simpen met een fiets. Van een dressoir tot een ophang-systeem aan de muur of het plafond…laat je inspireren…

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Vergeet California, Ferrari komt onverwacht met Portofino

Ze zitten niet stil in Maranello, Modena Italië oftewel de headquarters van Ferrari. Rustig ...

Primeur! Temptation Jill siert als eerste BV cover van GR8!

Tuning cars en babes…twee zaken die hand in hand samen gaan! Je kan geen ...

Hang eens een Pagani Zonda in jouw mancave

En dan hebben we het niet over een grote poster in plexiglas… Carlovers…we kennen ...

Hosting door Fraai