Whatmatters Real Estate: OMG is dit de ultieme Mancave?

En neem die ‘Oh mijn God’ maar redelijk letterlijk

Definitie van deze mancave? Een stijlvolle, brute en strakke crib die mannelijkheid uitstraalt, waar je je als man helemaal kan ontspannen, waar je maten kind aan huis zijn om binnen dit territorium het testosterongehalte te laten pieken en waar je op een verloren avond de Heilige Maagd Maria eens stevig tegen de gilet trekt…weliswaar zonder één woord te vloeken…

“Jezus, wat ben jij een ravissante bom” zou ik niet direct verkondigen als je je Heilige Maagd Maria naar je crib hebt gelokt want de gekruisigde man loert mee om de hoek. Hoe dan? Deze kerk in Norman Park, Australië, is door de architecten van Daha Architects flink onder handen genomen om er een echte mancave van te maken. Door de klassieke uitstraling van de kerk te combineren met de strakke look van vandaag krijgen we een resultaat om U tegen te zeggen. Drinken (whisky bar), playen (biljarttafel), met je ballen spelen (basketbalveld), skinny dipping  (zwembad) en het dansen van de horizontale tango (Master Bedroom) in het huis van God…

Ontbind je duivels!

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Converse pimt zijn klassieker

Wie Converse zegt, zegt All Stars, wie heeft er geen paar staan? In, uit ...

2 makkelijke manieren om rijk te worden

Makkelijk rijk worden? Het kan! Met een beetje creativiteit en durf speelden onderstaande rekels ...

Hosting door Fraai