Fitchick Claudia Jovanovski is Maxim Covergirl van het jaar! (Foto’s)

En gaat zo lopen met een dikke $10.000 AUD…

Goed voor een dikke 6.500€ en shoots die de 25-jarige Australische strakke schone sowieso het meervoud zullen opleveren. Naast twee pagina’s in Maxim Australië en US natuurlijk want buiten de snelverdiende centjes was dit natuurlijk het grote doel van alle deelneemsters aan deze aantrekkelijke verkiezing.

Claudia is ook geen onbekende in het fitchick wereldje…zo werd ze al twee keer wereldkampioen in de INBA competitie, zowat een variant op de bodybuildingverkiezingen voor vrouwen maar dan met het enige verschil dat de vrouwen en vrouwelijke vormen en niet de opgehoopte spieren je punten laten scoren. Wij zijn alvast fan!


 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

De hinde in Debby de Herdt

Tegenwoordig zijn er Pokémons, dat weten we ondertussen allemaal! Maar één van de eerdere ...

Behind the scenes: Ramona brengt ons Amsterdamse meisjes

Waren het de foto’s die onze aandacht trokken of het verhaal? Beide waarschijnlijk, want ...

Amber Bernstein heeft goede genen!

Amber Bernstein is gek van lingerie en daar kunnen we toch werkelijk niets op ...

Hosting door Fraai