ANTWRP laat ons Grillen & Chillen

Grill&Chill T-shirts en sweaters met een twist

Wij volgen de rekels van ANTWRP al langer. Het is een Belgisch mannenlabel dat al bestaat sinds 2006. ANTWRP brengt luxe, casual kleding, in het bijzonder T-shirts, truien, sweaters en overhemden in mooie kwalitatieve stoffen. De naam ANTWRP verwijst naar een unieke mix van Antwerpse mode, de vintage scène en de multiculturele dimensie van de stad. ANTWRP vertaalt de straatcultuur in originele printtechnieken met unieke resultaten.

Als naadloze overgang tussen de winter en de lente brengt ANTWRP een précollectie die bestaat uit T-shirts met een twist. Grill&Chill nodigt uit om een kreeftje of ander lekkers op de barbecue te gooien. Op sommige T-shirts staan de eenvoudige instructies te lezen: “Meat, fire, beer, repeat”. Op andere modellen vind je dan weer een reeks glazen gevuld met streekbieren of met satés, een varken en alle BBQ-accessoires. Kortom, een precollectie die geknipt is als vaderdaggeschenk.

Grill&Chill is vanaf midden mei te verkrijgen in de winkels. Prijzen beginnen vanaf 34,95€ tot 69,95€. Meer weten? Volg ze HIER.

 

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmatters interviewt schrijfster LIZE SPIT

Ook al weten we dat bij de gemiddelde lezer/volger van Whatmatters literatuur niet in ...

Surfers paradise in the city

Ben je een rasechte beach boy of beach babe? Wil je zelfs met je ...

Hosting door Fraai