Netflixtip: An American Dream, of hoe een clown als Trump president kan worden

Werkelijk alle dagen…

Dat is zowat het tempo waar Donald Trump of een eigen minister, of een andere wereldleider, of zijn vrouw Melania of een prostituee het leven zuur maakt. Nooit eerder ging een president zo vaak over de tong en laten we eerlijk zijn, dan moet je al van goede huize komen, nietwaar ‘I Did Not Have Sex With That Woman’ Bill? Donald ontkent niets en ‘Grabt’ al zijn voorgangers gewoon bij ‘the Pussy’.

Hater of believer, hoogtijd dus om dit fenomeen echt te leren kennen. Dat kan nu op Netflix, hier vind je nu een vierdelige docu-serie waarin het leven van The Donald ‘door vriend en vijand’ wordt uitgelicht.

Trump: An American Dream schets een portret van zowat de meest discutabele persoon op onze aardkloot. Het geeft een blik op zijn afkomst en achtergrond, zijn persoonlijkheid en vooral ook, zijn strategie die hem bracht tot op de stoel van ’s werelds grootste wereldleider ondanks waarden en normen die bij de normale mens toch wel wat vraagtekens oproepen.

Of je het nadien allemaal kan begrijpen is een paar ander mouwen…het verklaart gewoon veel en dat maakt deze docu razend interessant. Hieronder vind je alvast de trailer…en Kanye? Die heeft deze docu ondertussen al 10 keer gezien…we zijn gewaarschuwd.


Cover: Netflix
Foto: Pinterest

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Zonder sokken op pad: de regels!

Sokken en zomer is niet altijd de beste combinatie. We zien op de Whatmatters ...

Primeur! Nieuw seizoen Temptation Island gaat door met bekende Nederlanders!

Het ene seizoen is nog maar net afge’koeke’rond of het nieuwe staat alweer voor ...

Dit wordt de Netflix-thriller van dit jaar: The Outsider

Duid met rode stip 9 maart aan in je agenda, blokkeer de sofa, neem ...

Hosting door Fraai