Knappe Hongaarse Barbara Palvin showt wel heel bijzondere bikini

Gelukkig heeft ze een hand over om één en ander te bedekken…

De Hongaarse schone met 24 lentes is in 2006 ontdekt in de straten van Boedapest. Sindsdien heeft de ravissante meid op de cover gestaan van Vogue, Glamour Hongarije en Jalouse Magazine, heeft ze ook model gestaan voor L’Oreal Paris, Armani Exchange, H&M en Pull and Bear en liep ze shows voor onder andere Prada, Louis Vuitton, Victoria’s Secret en opende ze voor Chanel de pre-herfst show in 2011.

Palvin staat 40ste op de ranglijst van de top 50 vrouwelijke modellen door models.com. De hoofdredactrice van de Britse Vogue, Miranda Almond, zei onlangs nog dat ze voor Barbara gekozen had omdat ze zo’n mooi uiterlijk had, een kruising tussen een jonge Brooke Shields en Natalia Vodianova.

Iets wat wij alleen maar kunnen beamen als we haar laatste filmpje voor Sports Illustrated zien!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Ex- politieagente is Nederlands mooiste!

Nochtli Peralta Alvarez…dit is de naam die uit de gouden enveloppe tevoorschijn kwam tijdens ...

Ook Ann Van Elsen eert Hugh Hefner en laat oude naaktfoto’s heropleven

Dik tien jaar geleden poseerde voormalig Miss België Ann Van Elsen voor de lens ...

Van Alexis Ren worden wij Zen!

Als er iets is waar uw redacteur rustig van wordt, is het van het ...

Hosting door Fraai