Primeur! Nieuw seizoen Temptation Island gaat door met bekende Nederlanders!

Het ene seizoen is nog maar net afge’koeke’rond of het nieuwe staat alweer voor de deur. Zoals we eerder al schreven achtte men de kans klein dat wij hier in België veel te zien zouden krijgen van de nieuwe reeks daar ze bij VIJF niet gingen meewerken aan deze nieuwe reeks. Jammer maar helaas, behalve voor onze Zuiderburen. Zij krijgen zowaar een Temptation Island Vips…een editie waar bekende Nederlanders hun relatie op de proef zullen zetten.

Ok, het opzet om als bekende kop mee te doen, ontgaat ons. Meestal is Temptation Island de springplank naar wat bekendheid, tenzij je wat aandacht tekort komt natuurlijk. Wij halen, als we het programma ergens kunnen streamen, alvast de popcorn boven en gaan genieten van het domme idee om je relatie op een tropisch eiland te laten kapotmaken.

Het programma zal gepresenteerd worden door Kaj Gorgels en de waanzinnig mooie kanpperd Yolanthe Sneijder-Cabau en zal vanaf 7 juni al te zien zijn bij Videoland…ergens op de kabel in Nederland.

Misschien een idee om dit ook in België te lanceren, VIJF? Hebben we geen vier BV-koppels die dit wel eens willen testen? Annelien Coorevits en Olivier Deschacht? Kelly Pfaff en Sam Gooris? Pat Krimson en Loredana? of Lesley-Ann Poppe en Kevin? We’re in!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

JA! Er komt eindelijk een TOP GUN 2!

31 jaar geleden, in 1986 om precies te zijn zette één film de wereld ...

Opgelet! 1 glas alcohol vermindert jouw leven met 30 minuten!

RIP uw redactie… Mocht dit waar zijn, dan vrezen we het ergste en zijn ...

Marjolein Haegeman, een 'specialleke' tussen de kandidaten Miss België

Miss België draait op volle toeren en wij hebben het geweten. De ene na ...

Hosting door Fraai