Primeur! Nieuw seizoen Temptation Island gaat door met bekende Nederlanders!

Het ene seizoen is nog maar net afge’koeke’rond of het nieuwe staat alweer voor de deur. Zoals we eerder al schreven achtte men de kans klein dat wij hier in België veel te zien zouden krijgen van de nieuwe reeks daar ze bij VIJF niet gingen meewerken aan deze nieuwe reeks. Jammer maar helaas, behalve voor onze Zuiderburen. Zij krijgen zowaar een Temptation Island Vips…een editie waar bekende Nederlanders hun relatie op de proef zullen zetten.

Ok, het opzet om als bekende kop mee te doen, ontgaat ons. Meestal is Temptation Island de springplank naar wat bekendheid, tenzij je wat aandacht tekort komt natuurlijk. Wij halen, als we het programma ergens kunnen streamen, alvast de popcorn boven en gaan genieten van het domme idee om je relatie op een tropisch eiland te laten kapotmaken.

Het programma zal gepresenteerd worden door Kaj Gorgels en de waanzinnig mooie kanpperd Yolanthe Sneijder-Cabau en zal vanaf 7 juni al te zien zijn bij Videoland…ergens op de kabel in Nederland.

Misschien een idee om dit ook in België te lanceren, VIJF? Hebben we geen vier BV-koppels die dit wel eens willen testen? Annelien Coorevits en Olivier Deschacht? Kelly Pfaff en Sam Gooris? Pat Krimson en Loredana? of Lesley-Ann Poppe en Kevin? We’re in!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Zweedse zangeres Tove Lo ging naakt tijdens Pukkelpop!

Moeten we Tove Lo nog voorstellen? Deze Zweedse singer-songwriter en popprinsesje van 29 die ...

#NoBraClub is de nieuwste trend op Instagram

Laat het duidelijk zijn, onze aandacht is meteen getrokken! Een halve eeuw nadat zo ...

Een beetje verliefd op Stephanie Tency

Trouwe lezers weten dat wij de laatste maanden wel wat vaker in Amsterdam vertoeven. ...

Hosting door Fraai