Ex-Miss België Annelies Törös schittert in Miami Beach

We belden even naar Frank Deboosere om eens te polsen wat weer we komend weekend mogen verwachten…zijn antwoord luidde als volgt…

“Zaterdag krijgen we zonnig weer met hier en daar hooguit enkele sluierwolken. Het wordt warm met maxima tussen 17 graden aan zee of op de Ardense hoogten en 22 graden in Belgisch Lotharingen. In het centrum verwachten we maxima rond 20 graden. Er staat een overwegend matige wind uit het noordoosten. Ook zondag wordt het zonnig en warm. De maxima stijgen zondag tot waarden tussen 20 en 24 graden”

Voilà, bijna beachproof om ons morgen of zondag aan één of ander strandbar in Knokke of omstreken te nestelen, denken we dan…tenzij je Annelies Törös heet, zij geniet van een welverdiende vakantie (of is het toch een beetje werken?) op Miami Beach en zij laat ons alvast zien dat ze bodyproof is tegen het moment de zomer naar ons land afdwaalt. Het knap snuitje op een nog perfecter en mooi gebruind figuur laat ons alvast nog eens herinneren waarom zij ooit gekozen werd tot lands mooiste. Wij zijn fan! #teamannelies

Today ⚡ #miami #miamibeach #bikini #beach #summer

Een bericht gedeeld door Annelies Törös (@anneliestoros) op

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Véronique De Kock hypothekeert witte Kerst!

‘Het verdwijnt als sneeuw voor de zon’, een uitspraak die we evengoed nu kunnen ...

Black Tape Bikini’s is de zomertrend tijdens Miami Swim Week

Bij plakkerig weer hoort een plakkerige outfit Het was afgelopen week Miami Swim Week ...

Knap ding Emily Ratajkowski showt eigen verrukkelijke badpakkenlijn

Regen, wind, koude…tijd om ons terug wat te verwarmen. En hoe kunnen we dat ...

Hosting door Fraai