Sla je slag: Sylvie Meis is terug single!

Een knappe ervaren vrouw van 40 jaar scoren terwijl ze het lijf en leden heeft van een prille 25-jarige? Het kan!

Niemand minder dan Sylvie Meis is opnieuw gespot op de vrijgezellenmarkt en daar worden we (waarschijnlijk in tegenstelling tot zijzelf) gewoon heel vrolijk van! De knappe madame verbrak recent haar korte relatie met dermatoloog Sander Klieverik, aldus het Duitse showbizzglossy blad Gala, waarvoor ze columns schrijft.

Hoewel het nieuws nog niet helemaal bevestigd is, kunnen we er wel vanuit gaan dat het klopt. Waarom zou anders het blad waarvoor zij schrijft met het nieuws komt, nietwaar? En zo strandt er opnieuw een relatie met de arme Sylvie in de hoofdrol.

Knapperd Sylvie gaf nog niet zo lang geleden aan (na het verbreken van haar verloving met  de rijke zakenman Charbel Aouad) dat het niet meevalt om de juiste man te vinden. Ok, we beseffen ook wel dat de eisen van Sylvie waarschijnlijk niet min zijn en dat er best wat centjes op de bankrekening mogen staan, maar toch…onze schouder heeft ze om op te huilen want laat duidelijk zijn dat we er echt wel van overtuigd zijn dat wij de perfecte match voor deze ravissante blondine zouden zijn! Haar liefdesleven? Wordt ongetwijfeld vervolgd! Ondertussen gapen we effe verder naar haar knapperige foto’s op Instagram en een video van één van haar commercials voor Hunkemöller…Rrrrrrrrrrr


Cover: YouTube

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Weekendmadeliefjes 13

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...

Wat een knappe Friese amazone, Femke ven den Hazel

Als je aan een klein meisje vraagt wat ze wil worden, dan komt er ...

Black is beautiful: Teyana Taylor

Nee, ons zullen ze niet op racisme kunnen betrappen! Blank, zwart, geel of na ...

Hosting door Fraai