FIFA 18 komt er met extra gratis WK Special!

Mannen, noteer alvast 29 mei in jullie agenda en plan een boysnight in jouw mansave. Op deze dag zal EA Sports een gratis update van FIFA 18 lanceren waarbij het WK centraal staat.

In deze WK-modus kunnen we met alle 32 deelnemende landen spelen om de felbegeerde titel. Zowat het hele en helemaal correcte spelschema zit erin zodat een waardetrouw, doch virtueel WK kan worden opgezet en slaag jij erin om met Panama rekels als Kompany, Courtois, De Bruyne of Hazard te verschalken.

Naast de teams is er ook extra aandacht besteed aan de stadions waarin gespeeld zal worden, de officiële WK wedstrijdbal, de felbegeerde beker,…om alles zo realistisch mogelijk te maken. En…niet getreurd voor die ene Hollandse vriend onder je vrienden…FIFA 18 is net niet hard genoeg geweest om landen die het WK niet haalden te weren. Zo kan je gerust Nederland in één van de poules droppen, en wie weet, Oranje alsnog naar de wereldtitel helpen.

Grote man in de net geloste trailer is uiteraard Cristiano Ronaldo. De man, die net op tijd terug in bloedvorm verkeert, staat centraal met in zijn schaduw andere rekels als Thomas Muller, Isco, Rashford en Griezman. Kleine kanttekening…geen Belg te zien in de trailer…worden onze Rode Duivels dan toch niet verwacht in de laatste rechte lijn van het tornooi?

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Tafeltennis in stijl!

Vroeger hadden we Saive, maar toen die er mee kapte verdween tafeltennis helemaal uit ...

Topsportster Suzanne Schulting heeft de mooiste derrière van Nederland

Kijken mag, aankomen niet… Billenmannen opgelet…Onze helden van FHM Nederland hebben onlangs niet alleen ...

Vergeet verticaal, voortaan douchen we horizontaal!

Waar wij van kunnen genieten? Wel, van een hete waterstraal die uit de douchekop ...

Hosting door Fraai