Hang eens een Pagani Zonda in jouw mancave

En dan hebben we het niet over een grote poster in plexiglas…

Carlovers…we kennen er allemaal wel eentje die een driekwartje in de broek krijgt van een knallend en loeihard motorgeluid. Of meer nog, die zijn auto verkiest boven zijn eigen lief. Maar kennen we er ook allemaal eentje die zelfs zijn wagen ophangt in de woonkamer of mancave? Laat staan een hypercar met een waarde van dik boven het miljoen?

Ontmoet Pablo Perez, een rijke gozer die zowel een zeldzame Huayra BC als een Zonda Revolucion, speciaal voor baangebruik, in zijn garage heeft staan. Meer nog, hij komt er niet meer mee buiten, hij heeft de iconische superwagen gewoon opgehangen in zijn woonkamer. Tja, sommige doen het met een duur schilderij, anderen met een dure wagen…geen probleem toch?

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

WhatsApp gaat Snapchat en Instagram achterna met nieuwe update!

Er geen geen uur voorbij of we hebben weer een twintigtal berichten gemist. Gelukkig ...

De nieuwe Xbox One X dit najaar beschikbaar!

Met een 8-jarig zoontje in huis kan het natuurlijk niet anders of er is ...

Comfort en stijl in 1 sneaker: adidas Iniki Runner Boost

Stijl en comfort combineren, niet altijd even evident. Toch is het exact dat wat ...

Hosting door Fraai