Yes! Er komt een prequel van Game of Thrones!

Er zijn al slechtere mailtjes in onze mailbox binnengelopen op een donderdagmorgen half 7 in de ochtend. Heel even dachten we nog dat we aan het dromen waren maar neen hoor, we kregen het bericht dat  auteur George R.R. Martin later dit jaar een Game of Thrones prequel Fire & Blood in boekvorm gaat uitbrengen. Dit zal dienen als een prequel voor de ‘A Song of Ice and Fire’-boekenreeks, het verhaal dat je als trouwe fan zeker kent van de Game of Thrones-serie. Wie weet kan dit dan dienen als nieuwe voeding voor een nieuwe reeks…


Fire & Blood

Volgens de uitgever (Ballantine Bantam Dell) zal Fire & Blood “De gehele geschiedenis van de Targaryens in Westeros” tot leven brengen. Met als apotheose de verovering die de Zeven Koninkrijken onder Targaryen-heerschappij verenigde door de Dance of the Dragons: de burgeroorlog in Targaryen die bijna voor eeuwig hun dynastie beëindigde.

George R.R. Martin besprak zijn nieuw boek op zijn blog en liet meteen verstaan dat het om een stevig exemplaar gaat. Naar verluidt telt het script, geen traditioneel verhaal overigens, een dikke 1.000 pagina’s. Geen verhaal? Martin noemt het eerder ‘imaginaire geschiedenis’ noemen,”.

Wij zijn alvast in volle verwachting!


Cover: Pinterest

You May Also Like

Snik! Knapperd Julie Van den Steen stopt met radio!

Julie? Met wie moeten wij nu vrolijk wakker worden?  Onze favoriete radiostem Julie Van ...

Primeur: Dit is dé eerste en keiharde trailer van “Narcos: Mexico”! (video)

We lossen een bommetje… Narcos-Fans opgelet…duid alvast 16 november met stip aan in je ...

Sexy Josje laat mini-teaser van stomende videoclip los

We mochten ze in het najaar eens terugbellen, want dan had ze groot nieuws, ...

Hosting door Fraai