Will Smith lanceert custom made 'Fresh Prince' sneaker

We’d like to take a minute, just sit right there, to tell you how he came to own these kicks called ‘Bel Air’.
Pure nostalgie…als er één ding in ‘The 90’s’ was waar we uren naar konden kijken, waren het wel de fratsen van Will Smith als ‘The Fresh Prince’, je weet wel, het arme knaapje uit West Philly dat na wat ruzie in de buurt door zijn moeder verbannen werd naar de rijke suikernonkel in Bel Air, L.A..
Typisch voor de klederdracht van Will, waren de felle kleurtjes. Nu, zo’n 25 jaar later, is er zowaar een custom made Fresh Prince Nike Air gemaakt. Gezien het succesverhaal en de nostalgische bui de serie achterlaat, lijkt het ons niet eens onmogelijk dat Nike deze echt zal maken en uitbrengen. Wordt ongetwijfeld vervolgd!


You May Also Like

Bruut geweld in jouw mancave, de LG 4K HDR Projector!

Dit mag niet ontbreken in jouw mancave! Eerst en vooral even de definitie van ...

Whatmatters on Tour: Mia’s

Het gala-avondje van Eén! VTM, Ketnet en nu Eén…het kan niet op tegenwoordig voor ...

Met RYMND zijn wij klaar voor het WK in Rusland!

‘Daar is em, Daar is em……’ Met deze shirts ben jij dé man van ...

Hosting door Fraai