Will Smith lanceert custom made 'Fresh Prince' sneaker

We’d like to take a minute, just sit right there, to tell you how he came to own these kicks called ‘Bel Air’.
Pure nostalgie…als er één ding in ‘The 90’s’ was waar we uren naar konden kijken, waren het wel de fratsen van Will Smith als ‘The Fresh Prince’, je weet wel, het arme knaapje uit West Philly dat na wat ruzie in de buurt door zijn moeder verbannen werd naar de rijke suikernonkel in Bel Air, L.A..
Typisch voor de klederdracht van Will, waren de felle kleurtjes. Nu, zo’n 25 jaar later, is er zowaar een custom made Fresh Prince Nike Air gemaakt. Gezien het succesverhaal en de nostalgische bui de serie achterlaat, lijkt het ons niet eens onmogelijk dat Nike deze echt zal maken en uitbrengen. Wordt ongetwijfeld vervolgd!


You May Also Like

Kazbrella: Gedaan met lekken op een ander!

Nu de zonnige dagen ongetwijfeld weer bijna geteld zijn in België, en we binnenkort ...

Vergeet verticaal, voortaan douchen we horizontaal!

Waar wij van kunnen genieten? Wel, van een hete waterstraal die uit de douchekop ...

Ga de zon tegemoet in deze Paul Smith zonnebril!

Wat heb je nodig op een zonnige dag? Naast een vrije dag, iets fris ...

Hosting door Fraai