"Whatsnew" bij Whatsapp? 3 verbeteringen die het ons nog makkelijker maken

Als er één app is die we dagelijks verschillende keren gebruiken, dan is dat gewoon WhatsApp. Voor zij die leven op Pluto, dit is een gigantisch populaire berichtendienst die ons gratis met elkaar laat communiceren en providers inkomsten deed kelderen daar niemand nog ging sms’en. En het wordt nog beter want de heren achter de app hebben een paar nieuwe functionaliteiten voor ons in petto.
Versie 2.18.40 staat ondertussen in de AppStore en is voor iedereen die een iPhone met iOS 7.0 of een nieuwere versie heeft nu al te downloaden. Grote wijzigingen hier hoef je nog niet echt te verwachten, op de verbeterde spraakberichten na. In de nieuwste versie gaat het afspelen van een audiobericht namelijk gewoon verder wanneer je naar een andere app gaat. Zo kun je tijdens het beluisteren van een bericht door je Instagram scrollen, waardoor het een stuk makkelijker wordt om te multitasken. Tot zover…de volgende update die verwacht wordt, zal wel de nodige interessante features introduceren.

Dark Mode

In deze modus gebruikt de app alleen donkere kleuren. Erg handig wanneer je berichten wil versturen in het donker. ‘s Avonds in je nest of in een donker hoekje in je kroeg. Je ogen zullen alvast niet verblind worden.

Touch ID

Ben je het ook beu dat je vrienden (of je lief) stiekem door je berichten scrollen? Met de Touch ID op WhatsApp zijn je berichten nog beter beschermd tegen pottenkijkers.

Poll

Geraak je er met je vrienden niet uit waar jullie vanavond gaan stappen? Duurt het minstens 100 berichten lang voor de definitieve knoop is doorgehakt? Wel, dit is allemaal verleden tijd dankzij de poll-functie in groepsgesprekken. Naast de providers begint nu ook Doodle nattigheid te voelen…

Grotere groepen

Misschien iets minder relevant maar toch…Op dit moment is er per groep plek voor 256 leden. Voor sommige mensen was dit blijkbaar niet genoeg en WhatsApp zal in de volgende update dit euvel eventjes oplossen door maar liefst 4.096 mensen per groep toe te te laten. Zie je iedereen al reageren op de vraag: “Pintje pakken vanavond?” Spontaan ontstaan er kleine festivals, let op onze woorden!

 

You May Also Like

6 must read boeken voor de moderne gentleman

Boeken voor de gentleman? Ja hoor ze zijn er in alle mogelijke maten en ...

Michael Kors gaat mee met de tijd

Michael Kors, wie heeft het merk nog niet opgemerkt in het straatbeeld? Van sobere ...

Deze gitaar is een ode aan de Ford GT40

Laat die keiharde rockmuziek maar knallen uit de boxen Een kleurencombinatie van babyblauw en ...

Hosting door Fraai