Whatmatters vergaapt zich aan heerlijke bikinimodellen op modeshow Calzedonia in Verona

“Hey jongens, jullie hebben waarschijnlijk geen bezwaar tegen een badpakken en bikini modeshow?” Onze aandacht stond alvast vanaf de eerste letter die we lazen op scherp. Meer nog, het werd nog een pak beter. De modeshow vond plaats in Verona en een plaatsje op de eerste rij werd gereserveerd. Sneller dan het licht sprongen we vorige week het vliegtuig met bestemming Italië in en werden we getrakteerd op een heerlijke show.
Wat was er dan te doen? Calzedonia presenteerde haar nieuwe collectie tijdens haar Summer Show in Verona. Speciaal voor de show creëerde het merk een special edition collectie met 5 bikini’s en 3 zwempakken.
Mocht je nog een zomers cadeautje zoeken voor je vrouw, lief of bijslaap…dan ben je hier aan het juiste adres. De stuks kunnen ook gewoon gecombineerd worden met een jeansbroek of een rokje…sexy, nietwaar?
Met de zomer in aantocht is het misschien interessant om haar eens een kijkje te laten nemen naar deze prachtige bikini’s en badpakken. De collectie is ondertussen verkrijgbaar op de webshop van Calzedonia.

You May Also Like

Komt er een reünie van Nirvana?

Er is alvast een event gemaakt op Facebook… Als het op Facebook staat, dan ...

De creatieve geest van Stefanie Rondelez

Sporadisch krijgen we bij Whatmatters wat kritiek te slikken. Eén opmerking die we geregeld ...

Wij zeggen JA tegen knapperige Tahnee!

Tahnee, wie kent ze nieeeeeee. Soit, flauw woordspelingetje en nog fout geschreven ook, maar ...

Hosting door Fraai