Whatmatters Real Estate: Luxe Crib in Miami Beach ($65.000.000)

Heb je net €130.000.000 mogen overschrijven na 5+2 juiste bij de laatste trekking Euromillions en heb je zin om daar ineens 50% van te spenderen aan een heerlijk stulpje in het tropische klimaat dat Florida rijk is? Wel, dan hebben wij voor jou alvast een uniek projectje op het oog op Star Island…je hoort het goed…het privaat eilandje aan de kust van Miami Beach dat enkel en alleen bewoond wordt door echte sterren.

Miami dus…Will Smith weet het al langer en maakte er zelfs een hit over…”Don’t get me wrong, Chi-town got it goin’ on and New York is the city that we know don’t sleep and we all know that L.A. and Philly stay jiggy but on the sneak, Miami bringin’ heat for real”…met een gemiddelde temperatuur van dik 23° is het dan ook het ganse jaar (op een tropisch stormpje hier en daar na) warm in Florida.

De villa beschikt over een eigen aanlegsteiger, zwembad, jacuzzi, 10 slaapkamers, 10 badkamers en ga zo maar door. Het staat ondertussen bijna twee jaar te koop dus wie weet kan je hier nog een beetje van de exorbitante vraagprijs van 65 miljoen Amerikaanse dollar. Kijk, droom en geniet mee! Oh ja…kopen kan HIER!

You May Also Like

Een privéjet als luxe-living

Het is ons als gewone stervelingen niet gegund, maar wie weet ooit als Whatmatters ...

De betere single malt whisky

De ervaring van de Whatmatters redactie met whisky is beperkt, we geven het eerlijk ...

Whatmatters Weekend Tip: WECANDANCE ‘Safari Nomads’ (Zeebrugge)

Wie gaat er mee op safari? Wees er nog snel bij want alle tickets zijn ...

Hosting door Fraai