Whatmatters Real Estate: Luxe Crib in Miami Beach ($65.000.000)

Heb je net €130.000.000 mogen overschrijven na 5+2 juiste bij de laatste trekking Euromillions en heb je zin om daar ineens 50% van te spenderen aan een heerlijk stulpje in het tropische klimaat dat Florida rijk is? Wel, dan hebben wij voor jou alvast een uniek projectje op het oog op Star Island…je hoort het goed…het privaat eilandje aan de kust van Miami Beach dat enkel en alleen bewoond wordt door echte sterren.

Miami dus…Will Smith weet het al langer en maakte er zelfs een hit over…”Don’t get me wrong, Chi-town got it goin’ on and New York is the city that we know don’t sleep and we all know that L.A. and Philly stay jiggy but on the sneak, Miami bringin’ heat for real”…met een gemiddelde temperatuur van dik 23° is het dan ook het ganse jaar (op een tropisch stormpje hier en daar na) warm in Florida.

De villa beschikt over een eigen aanlegsteiger, zwembad, jacuzzi, 10 slaapkamers, 10 badkamers en ga zo maar door. Het staat ondertussen bijna twee jaar te koop dus wie weet kan je hier nog een beetje van de exorbitante vraagprijs van 65 miljoen Amerikaanse dollar. Kijk, droom en geniet mee! Oh ja…kopen kan HIER!

You May Also Like

De drie meest luxueuze First Class experiences ter wereld

Eerlijkheidshalve dienen we toe te geven dat ook wij meestal met onze benen in ...

Welcome to the jungle

Mag het voor jou in de zomer ook wat fleuriger? In elk geval met ...

Tranquilo, als het wat rustiger aan mag

Nu weten we bij Whatmatters wel wat relaxen is, af en toe heeft de ...

Hosting door Fraai