Whatmatters Real Estate: Brute villa van Al Capone staat te koop!

Niet dat we mensen in die richting willen duwen maar patsergedrag, uitbaten van casino’s, illegale handel in alcohol en prostitutie is een lucratieve business. Kijk anders maar eens naar de dikke villa van Alphonse Gabriel Capone, ook wel bekend als de gangster genaamd Scarface of gewoon Al Capone.

De man die jaren ongestraft zijn handeltje mocht voeren voordat hij opgepakt werd voor belastingontduiking woonde wel in een dikke brute villa op Miami Beach…een villa dat nu op de real estate-markt komt voor maar liefst een slordige $14.900.000. Deze villa bevindt zich op Palm Island en draagt de naam de naam ’93 Palm’ draag en is gebouwd in 1922. In 1928 kocht de bekende gangster het pand en leefde er maar liefst dik 20 jaar in. Het heeft 7 slaapkamers, 5 badkamers en verder alle luxe die je je maar kan bedenken.

Al Capone koos voor het eeuwige in in 1947 en sindsdien is villa 93 Palm een paar keer van eigenaar veranderd. En nu heb jij de kans om in dit prachtig stulpje jouw lucratieve business te starten, het leven te leiden (of is dit met lange ij) van een gangster, de horizontale tango te dansen met de knappe meiden of golddiggers die Miami te bieden op het bed waar ook Al Capone de nodige kunstjes heeft opgevoerd,…of gewoon als brave burger de rust en kalmte van een prachtige villa op te zoeken…oh ja…kopen doe je HIER!

You May Also Like

AM Club 3

3 keer nieuwe nightlife

De tijd van de megadiscotheken en clubs mag dan wel voorbij zijn, dat wil ...

Stereo Bar Antwerp

Stereo BAR ANTWERP – HOTSPOT ANTWERPEN

Antwerpen, dat is zien en gezien worden en zeker op het Antwerpse Zuid. Menig ...

Ja, ook wij zijn CONTRAIR

Waarom we zo van onze ‘hometown’ Antwerpen houden? Niet omdat we geen meter vooruit ...

Hosting door Fraai