Whatmatters Bugdet BBQ-tip: De Buschbeck Kamado bij Lidl!

Ok, hoewel Frank, Sabine en David ons in het begin van de week nog goed (lees: haal de BBQ maar boven) weer beloofden, ziet het er vandaag en morgen toch allemaal net iets minder rooskleurig uit. Tijd genoeg om dus nog snel een coole BBQ aan te schaffen…en kwaliteit, dat hoeft niet altijd duur te zijn…

Zo is de Big Green Egg een droom van menig grill-liefhebber. Hoewel de maand mei (vakantiegeld) in zicht is en je nu dus makkelijk eentje kan aanschaffen (MasterCard rekent pas een maand later af), hou je toch nog graag wat centjes over om effectief op reis te gaan. Tenzij je dus heel je vakantiegeld erdoor wilt jagen voor een BBQ, kan je dus beter nog op zoek gaan naar alternatieven, zoals deze grill van Buschbeck Kamado voor maar €139. Je denkt in te leveren aan kwaliteit? Toch is deze heerlijke grill net als zijn groter broertje gemaakt van hittebestendig keramiek met een vuurvaste binnenkant.

De keramische oven kan gigantisch hoge temperaturen aan tot 370 °C en is hierdoor heet genoeg voor het bakken van een goede sappige steak. Ook op lagere temperaturen kom je met de Buschbeck Kamado weg en dus kan je evengoed je vlees rustig laten garen op temperaturen tussen bijvoorbeeld 110 – 135 °C.

Door zijn weerbestendige coating en een greep van bamboe hoef je hem zelfs niet elke keer weer binnen te zetten. En het houdt niet op qua voordelen, daar de grillrooster slechts een diameter heeft van 27 centimeter kan hij perfect staan op een terras…je hoeft niet zo nodig een tuin te hebben om tijdens het komende zomerweer thuis te barbecuen!

Oh ja, vergeet niet goed te kruiden…

You May Also Like

Poolen op eenzame coole hoogte…De X1 Everest!

Welke dude is er niet te vinden voor een partijtje poolen? En het liefst ...

GETEST: 11u in de ochtend is het ideale uur voor een biertje!

Geloof het of niet…zij die er prat op gaan geen bier te drinken voor ...

Hosting door Fraai