Weekendtip: GR8 ICS: De grootste Benelux Exclusive Car Expo

Fan van de meest exclusieve patserbakken? Ben jij ook diegene die op de première van een nieuwe ‘The Fast & The Furious’ steevast aanwezig bent? Stroomt er meer olie dan bloed door jouw aderen? Kan jij mooie streeldames (mooier woord voor pitspoezen) wel appreciëren? Wel, dan hebben wij het ideale (gezins)uitstapje komend weekend.

Op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 daalt GR8 ICS 2018 neer in Kortrijk Xpo om niet minder dan 36.000 indoor m² te vullen met zo’n 1000 geselecteerde Showcars, Oldtimers, Supercars,… Terwijl ook tal van traders en dealers van nieuwe en tweedehands wagens met attitude de beursvloer zullen bevolken.

Heel wat befaamde Tuners zullen aanwezig zijn – zoals Rauh Welt, Rocket Bunny, Liberty Walk en veel meer. Op GR8 ICS 2018 zijn er verschillende hallen, voor elk wat wils. Alle merken en stijlen worden er vertegenwoordigd. Er is een dedicated Supercar hall, dedicated Oldtimer Halls, Halls met state-of-the-art Tuning,…enkel het beste dus.

Openingsuren Show:

Zaterdag 14.04.2018 van 10:00 – 18:00
Zondag 15.04.2018 van10:00 – 17:00

Kinderen:

Tot 12 jaar gratis
Springkasteel & Randanimatie aanwezig

Adres:

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk
Belgium

En wat meer? Wij geven in samenwerking met GR8 Street Performance & Radio Stad alvast 10 duotickets gratis weg! De eerste 10 die een mailtje sturen met hun naam naar jens@whatmatters.be worden alvast op de aanwezigheidslijst gezet!

Nog niet overtuigd? Kijk dan snel even naar de aftermovie van vorig jaar!


 

You May Also Like

Cartoon Network viert finale Adventure Time met marathon van epische proporties!

Bingewatchers opgelet!  Na 8 jaar, 10 seizoenen en maar liefst 283 afleveringen beleeft popcultuurfenomeen ...

Whatmatters steunt 'de warmste week' en Ark van Pollare

Trouwe lezers weten dat wij afgelopen zomer een dag zijn gaan helpen bij de ...

Fyre Festival, festivallen met topmodellen!

We zijn nog maar twee dagen terug van Snowbombing festival in Mayrhofen Oostenrijk of ...