Wat een baas: Winnaar Ronde Van Vlaanderen Terpstra trakteert maats op Rolex

Op een dag win je voor de eerste keer de mooiste koers van het jaar en bedank je je medemaats met een geweldig cadeau. Zo won op 1 april Niki Terpstra de Ronde van Vlaanderen en was hij zo blij dat hij zijn hele team zowaar een Rolex cadeau gaf. Voor zij die op sociale media nog dachten dat het om een 1-aprilgrap ging, werden eventjes fijntjes met de neus tegen het klokje gedrukt na een post van ploegmaat Iljo Keisse, die de fijne klokjes netjes losliet op Twitter met daarbij de volgende woorden…

‘Thanks a million times @nikiterpstra for this beauty! You made your dream come true last Sunday and now you made mine come true as well! Pleasure to work for you!’

Kostprijs van dit grapje? 61.250 ballen. Gezien Niki ook nog een fantastische E3-Prijs Harelbeke reed (1e) en ook nog als derde op het schavotje nog snel een dikke kassei van Roubaix meeritste zal een fixe loonsverhoging wel op zijn plaats zijn bij de Quick-Step ploeg van Patrick Levevere en kan dit er wel af. En uiteraard weet je dat deze jongens zich nog wel eens een keer de pleuris willen rijden in de toekomst…naar het schijnt heeft Hublot zijn brochure al richting Terpstra’s Mansion verzonden…geruchten hé!

You May Also Like

REAL ESTATE in de kijker – Penthouse Antwerpen

Deze week gaan we resoluut voor een penthouse in onze eigen stad Antwerpen. Waarom? ...

Pingpongen op het werk in stijl!

Aangezien wij ons dagelijks op de redactie, die we omwille van allebei nog een ...

Huawei dist Apple op geniale wijze

De ‘vijand’ pakken op zijn zwakke plaats… We moeten het aangeven, humor en een ...

Hosting door Fraai