Wat Als? Luxe autobouwers stadswagentjes zouden produceren?

Neen, dit is geen vraag zoals gesteld in het populaire tv-programma, het is gewoon een ideetje dat de marketingboys van Budget Direct Car Insurance bedacht hebben. Waar elk luxe en sportautomerk als Lamborghini of Porsche tegenwoordig een luxe SUV in zijn gamma heeft, is er nog geen sprake van kleine sportieve stadswagentjes. Daar moet iets aan gedaan worden dachten deze boys en ze tekenden losjes uit de pols een paar toffe conceptjes.
Rolls-Royce in concurrentie met een Smart, Ferrari tegenover een Fiat 500 of een Porsche in de ring met een Volkswagen Polo? Zou maar eens perfect kunnen. Wij zijn alvast fan…welke is jullie favoriet?


You May Also Like

Kruip eens op de nieuwe Harley Davidson Fat Bob!

Harley Davidson blijkt het de laatste jaren net wat moeilijker te hebben om zijn ...

ABT Touareg rolt de spierballen

Een extra anabolen kuur voor de 4.0 V8 TDI  Met dat verschil hij er ...

In 10,6 seconden naar 300: De Aspark Owl

En nu het record op de Ring En dan hebben we het niet over ...

Hosting door Fraai