Wat Als? Luxe autobouwers stadswagentjes zouden produceren?

Neen, dit is geen vraag zoals gesteld in het populaire tv-programma, het is gewoon een ideetje dat de marketingboys van Budget Direct Car Insurance bedacht hebben. Waar elk luxe en sportautomerk als Lamborghini of Porsche tegenwoordig een luxe SUV in zijn gamma heeft, is er nog geen sprake van kleine sportieve stadswagentjes. Daar moet iets aan gedaan worden dachten deze boys en ze tekenden losjes uit de pols een paar toffe conceptjes.
Rolls-Royce in concurrentie met een Smart, Ferrari tegenover een Fiat 500 of een Porsche in de ring met een Volkswagen Polo? Zou maar eens perfect kunnen. Wij zijn alvast fan…welke is jullie favoriet?


tcoc

You May Also Like

Game Review: F1 2018, realistischer dan ooit!

Ook jij knalt tegen 300 de Raidillon op Als er één milieu is waar ...

Unieke beelden uit de ruimte: Tesla Roadster 'rijdt' naar Mars!

Wat een baas, die Elon Musk. Of hij deze nacht één minuut geslapen heeft? ...

Deze Tesla Model X heeft al 563.000km op de teller

Tesla’s batterij lijkt erg betrouwbaar De levensduur van een batterij in elektrische wagens…er is ...

Hosting door Fraai