Wakker worden met Super Mario doe je met deze Game Boy wekker

Neen, dit is geen échte Game Boy. Dit is een Game Boy wekker en meteen ook gewoon één van de coolste wekker die je ooit hebt gezien. Vergeet die vervelende toon van jouw iPhone of Samsung Galaxy, deze wekker maakt je wakker met echte Super Mario-geluiden.
De Game Boy wekker is een perfecte replica. Grootte, design, gewicht verschillen niets van jouw speeltje uit de jaren ’90. Het enige verschil zit hem in de batterij. Waar de Game Boy batterijen verslond als een hongerige leeuw antilopes in de savanne, gaat de wekker (gelukkig) veel langer mee.  niet alleen de grootte en het design, zelfs het gewicht is gelijk aan het origineel. Dus als je je wekker uit wilt zetten, voelt het alsof je mag Game Boy’en. Kan het nog beter?
Bestellen doe je HIER, voor net geen 30 Eurootjes…waar wacht je nog op?

You May Also Like

Ter land, Ter zee…Lamborghini X 2!

Wat als?…Je niet genoegen neemt met alleen een Lamborghini voor op het land? Dan ...

GamerDating…omdat ook gamers een gelijkgestemde ziel willen

Playen voor players… Letterlijk dan… Op elk potje past een dekseltje. En om potjes ...

Hosting door Fraai