Vlaamse Pareltjes van Instagram deel IV: Cilem Tunc

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.


Vandaag botsten we op Cilem Tunc, een knappertje dat een eigen merk uit de grond stampte, je wel eens meer kan vinden in The Villa en naar het schijnt ook het beste vriendinnetje is van Anouk Matton, je weet wel, DJ en vrouw van Dimitri Vegas!
Ken je zelf een nog niet ontdekt pareltje? Laat het weten via info@whatmatters.be, wie weet is zij de volgende in het rijtje!

Yaşadiğin hiçbir şey tesadüf değildi. 💫

Een bericht gedeeld door Cilem Tunc (@cilem_tunc) op

You May Also Like

Knappe fotografe en Model Cynner wil de geschiedenis in!

We zijn dicht bij D-Day…of toch de herinnering eraan. 6 juni om precies te ...

Wat een 'Présence'…Charlotte Glorieux

Een jongedame hoeft niet zo nodig op te vallen met grootse woorden. Iemand die ...

Alycia Vandenabeele binnenkort Miss België?

En of het lang geleden was dat we nog een Miss-kandidate aan de tand ...