Temptation Island Gossip: Laetitia krijgt Mezdi dan toch in bed! (Video)

Kennen jullie Bedroom Secrets al? Trouwe volgers weten dat wij ondertussen al wel wat afleveringen van deze YouTube-reeks gedeeld hebben. Deze keer komen ‘Temptations’ Mezdi en Laetitia aan de beurt. Hoewel Mezdi niet direct geneigd is om op het voorstel in te gaan, kan de knappe verleidster de immer stoere kerel met een geheugen als een zeef (hij vergeet namelijk wel wat van zijn handelingen) zover krijgen tot een pittig gesprek onder de lakens. Zet je achteruit in de zetel, popcorn in de aanslag en geniet…

You May Also Like

Heet, heter, heetst…Jayde Heiser

Als redacteurs zwemmen we wel meer in een zee vol heerlijke zeemeerminnen die onze ...

Temptation Island: Relatie Laura en Roger KO (Video)

Spannender wordt het niet… Zijn de verleiders te lelijk, te dom,…? Ons oordeel is ...

Speel zelf ‘Friends’ dankzij Lego

How you doin’? Friends wordt 25 jaar en ondanks ze al langer dan een ...

Hosting door Fraai