Stoerder dan dit wordt jouw mancave met deze hakbijltafel niet!

Ben jij ook fan van heerlijke series zoals Game of Thrones waar stammen, vijanden of anderen elkaar de kop inslaan met een hakbijl? Was ook jij steevast geïntrigeerd door de boze houthakker uit de talloze sprookjes? Wel, haal die stoerdoenerij gewoon in huis en pimp je mancave met deze heerlijke en brute salontafel.

Deze brute tafel, ontworpen door Duffy London, is namelijk gebaseerd op een bekend sprookje,  ‘Roodkapje’, origineel geschreven door Charles Perrault. Een originele versie die nota bene in tegenstelling tot de gekuiste versie van de gebroeders Grimm erg slecht afliep voor het meisje. De tafel, met een hakbijl in elke hoek, heeft een brute en ruige look en is verkrijgbaar in ofwel eikenhout ofwel walnoot.
En wat beter, je kan nog kiezen…of je gaat voor een salontafel of een eettafel of een bijzettafel. Wil je een hele hakbijlcrib, pak je ze gewoon alle drie.

tcoc

You May Also Like

Haal eens een dreamcar uit de muur!

Ok, wij halen wel eens iets uit de muur. Is het geen vleeskroket, curryworst ...

De "Foempies/Komrads" zijn helemaal terug

De Tsjechen zijn terug! Bij Whatmatters hebben we het je al eens eerder proberen ...

Fender pakt uit met de Bluetooth speakers voor gitaarfans!

Wie kent het legendarische merk Fender niet? Alle grote rocksterren ter wereld spelen op ...

Hosting door Fraai