SMEG 'Swarovski Gold' is de eyecatcher in jouw keuken of woonkamer

SMEG, wij zijn al jaren fan. Ondergetekende heeft zelf een blinkend zwarte SMEG-koelkast gewoon in zijn woonkamer staan (boozekast) omdat het gewoon een heerlijk stijlvol en tijdloos hebbedingetje is én het gewoon heel handig is om je sixpack Stella Artois, champagne of wijn dichtbij je te hebben als je met maten Champions League ziet, met het lief een cosy night onder een dekentje wilt of gewoon lui de zetel in ploft.


SMEG staat gekend om zijn, met voorsprong, stijlvolle keukenapparatuur. Apparatuur dat door zijn design zowaar een prominente en uitdrukkelijke rol kan spelen in de inrichting van jouw crib. En om dit nog eens extra in de verf te zetten, is er nu de SMEG ‘Swarovski Gold’.

De SMEG FAB28RDG ‘Swarovski Gold’ koelkast is de koelkast voor wie het allemaal niet luxueus genoeg kan zijn. Met de gouden kleur en het SMEG-logo uitgerust met Swarovski Elements, is dit gewoon de eyecatcher in jouw keuken of zelf gewoon jouw woning. En dat luxe zijn prijs heeft, hoeven we je niet te vertellen maar niet als het gaat om het verbruik in energie. Deze gouden koelkast heeft zowaar een energielabel A++…
Wij zijn alvast benieuwd of de collectie wordt uitgebreid met een broodrooster, blender of koffiemachine…apparatuur dat trouwens nog bovenaan ons verlanglijstje staat…(SMEG, je weet ons wonen! hint)

Bron: SMEG

You May Also Like

Whatmatters verrast door YourSurprise

  We geven het toe, we zouden teleurgesteld zijn. Nu de zoon van onderstaande ...

Wij drinken onze koffie uit een geitenhoorn!

Wat zouden we zijn zonder het zwarte goud? Alvast een heel stuk minder wakker ...

Vanaf nu koop ook jij de “David Beckham Peaky Blinders”- Look

David Beckham…de nieuwe Tommy ‘fucking’ Shelby… Wat als je een stijlicoon als David Beckham ...

Hosting door Fraai