Op deze leeftijd heb jij de beste seks!

We hebben erg goed nieuws heren…toch voor iets meer dan 90% van onze lezers.

Uiteraard vindt niemand het echt gezellig om elk jaar een extra kaarsje te moeten uitblazen op de verjaardagstaart maar na dit onderzoek verlicht het alvast enigszins wat de pijn. Online platform Happify deed onderzoek naar de vraag: “Wanneer heb je de beste seks van je leven?” Het antwoord is helemaal niet wat je zou verwachten en dus hebben zowat dik 90% van onze lezers nog iets om erg naar uit te kijken.

Uit het onderzoek bleek namelijk dat je de beste seks van je leven hebt als je 46 jaar bent. Dit was trouwens niet het enige wat onderzocht werd. Zo bleek dat koppels die één keer seks per week hebben het gelukkigst zijn en dat single of getrouwde mannen gemiddeld twee tot drie keer per maand seks hebben. Bovendien, en dat zal je niet verbazen, maakt seks je ook gelukkig. Oudere koppels die regelmatig seks hebben, zijn gelukkiger én ook gezonder dan koppels die niet zo vaak de horizontale tango dansen.


Oh ja, nog een niet onaardig detail…het gras is in de meeste gevallen ook niet groener aan de overkant. Zo blijkt dat 50% van de koppels aangeven de beste seks te hebben met hun huidige partner. Wij zijn alvast nog een goede 10 jaar weg van de beste seks van ons leven…ouder worden is nog nooit zo plezant geweest!

You May Also Like

Model en MUA Stefanie Boons gaat ervoor!

Wat anderen daarvan vinden? Die vraag stellen we ons wel eens op de redactie. ...

Veelzijdig mooi: model, blogster en actrice Nikita van der Linden

We bekennen…wij zijn niet dé referentie als het gaat om bloggers. Neen…wij volgen niet ...

Farten in bijzijn van je lief? DOEN!

We kennen allemaal het gevoel van een opgeblazen buik en de zaligheid om deze ...

Hosting door Fraai