Op de dag van Vlaanderens Mooiste, is Nederlandse Puck Moonen de knapste

Sorry aan de trouwe lezers van Whatmatters, vandaag zal het allemaal een beetje minder zijn. Wij liggen, traditioneel tijdens De Ronde van Vlaanderen, vandaag horizontaal in de zetel voor onze TV voor de klassieker onder klassiekers. Staat er opnieuw een Vlaamse Leeuw op? Is er opvolging na Johan Museeuw, Peter Van Petegem of Tom Boonen? Het antwoord zullen we jullie alvast kunnen geven omstreeks een uur of vijf, deze namiddag.

Toch, voor we de Paterberg, Kemmelberg, Koppenberg, Oude Kwaremont,…beklimmen kijken we toch nog even wat voor moois de Ronde van Vlaanderen voor dames in petto heeft. En wat blijkt, de mooiste komt uit Nederland, fietst voor Lotto-Soudal, woont in België (Kuurne) en luistert naar de naam Puck Moonen! Wat een knappe hinde is dit? Laat duidelijk zijn dat we dit venusheuveltje ook wel zouden willen beklimmen!Foto’s: Instagram

You May Also Like

Zwoele Braziliaanse ritme's met Jessika Dias

Samba, strand, Rio de Janeiro, … soit er zijn slechter plaatsen om je heimat ...

Natalya ‘Nata Lee’ Krasavina verkozen tot meest sexy vrouw op aarde

Met dan aan de rekels van FHM Op Instagram vind je haar als Natalee.007. We ...

Sephora Noori is een femme fatale pur sang

Eén verleidelijke blik en je bent een vogel voor de kat… Adembenemend mooi, exotisch, ...

Hosting door Fraai