Ontmoet Travers Beynon, de Playboy waar zelfs Hugh Hefner iets van had kunnen leren!

Na deze voorstelling gaan ongetwijfeld alle feministen de barricade op, worden allerhande hashtags de wereld ingestuurd en zouden we het zelfs nog gewoon begrijpen ook. Eén man zal het zich waarschijnlijk letterlijk en figuurlijk geen ballen kunnen schelen en zal de meute beantwoorden met de hashtag (#)Freechoice…Travers Beynon alias, Candyman.

Hij begon zijn carrière als voetballer, maar nadat hij zijn rug brak wist hij niet zo goed wat hij moest gaan doen. Hij werd al snel benaderd door een modellenbureau en vanaf dat moment moest hij de knappe vrouwen pas echt van zich afslaan. Zo trouwde de Candyman op zijn vijfentwintigste met Miss World Venezuela en kreeg twee kinderen met haar. Hij ging verder investeren in het tabaksbedrijf van zijn ouders, Freechoice en wist het al heel snel uit te bouwen tot een miljardenbedrijf. Tien jaar later ging hij scheiden en volgde snel daarna zijn tweede vrouw, Teasha, toen zij zelf nog maar achttien jaar was. Ook met haar kreeg hij twee kinderen.

Travers Beynon woont nu samen met zijn vrouw Taesha, zijn vier kinderen én let op, zijn twee vriendinnen in een dikke mansion, (Candy Shop Mansion) van maar liefst 4.000.000€ aan de Gold Coast van Australië. En als je dan al denkt, dat heeft hij mooi voor mekaar, weet dan dat deze playboy iedere nacht daarbij nog met vier verschillende vrouwen slaapt. En neen, naar eigen zeggen draait het niet om hem…

”Ik krijg meestal niet veel slaap. Elke week moet ik nieuwe posities verzinnen. De tijd in de slaapkamer draait niet om mij. Het gaat om het stimuleren van de meisjes. Goed in bed zijn, betekent dat het niet om jou gaat.”

In zijn crib organiseert Beynon zijn Candy Shop Mansion Parties, hier nodigt hij dan vrouwen uit die via Instagram contact met de vrolijke man hebben opgenomen. De ‘Candyman’ is naar eigen zeggen dan ook altijd op zoek is naar meer vriendinnen. Het is een vaardigheid om één vrouw, twee vriendinnen en ook nog eens acht tot tien andere vrouwen te gelijk tevreden te houden. Kijk eens even rond in je werkplek en dan kunnen we ons dit best wel voorstellen.

Toch is niet iedereen zomaar welkom op zijn exclusieve feesten. Vrouwen die overal een drama van maken, zichzelf gedragen als een bitch of een andere vrouw in de problemen brengt, worden meteen verwijderd van het feest. Laat duidelijk zijn dat dit dus gewoon geregeld gebeurt.

De vrouw van Beynon legt uit waarom veel vrouwen allemaal te gelijk met de ‘Candyman’ naar bed willen…

“Trav zorgt ervoor dat we ons comfortabel voelen om uit onze schulp te komen, om met elkaar en met hem te experimenteren. Hij is gek, maar hij heeft zeker een zachtere kant en dat is wat ons dicht bij elkaar houdt.

In tegenstelling tot de feministen die op de barricades staan, verklaart de grootste Playboy van het Noordelijk en Zuidelijk Halfrond gewoon zelf feminist te zijn. “Ik ben een feministe. Ik heb hier meisjes die model willen zijn – ik verzorg ze, kleed ze aan en style ze.”

Al bij al heeft deze brave man het niet slecht voor elkaar. Hij woont in een waanzinnige mansion, rijdt in een G63 AMG, Ferrari F40, Lamborghini Aventador of Rolls Royce Phantom, laat zich elke dag omringen door de mooiste vrouwen, heeft er zelfs seks mee en zijn vrouw vindt het helemaal oké en doet zelfs graag mee. Wie was nu weer Hugh Hefner?


You May Also Like

SPOILER! Zijn dit al drie verleidsters uit Temptation Island?

We zitten weer op het puntje van onze stoel. Na een meer dan geslaagde ...

OPNIEUW LEGERDIENST met dank aan deze raketten!

Waar moeten wij ons opnieuw aanbieden?  Eerst een heel klein beetje geschiedenis. De dienstplicht ...

Jarig of niet…J.Lo (49) lijkt een strakke twintiger…

Zelden zo een strakke 49-jarige gezien! 49? Even verbaasd als jullie zijn we toch ...

Hosting door Fraai