Nieuw vriendinnetje Leonardo DiCaprio niet enthousiast over zijn acteerwerk

Althans toch niet over zijn prestaties in The Revenant, de film waar hij nota bene een Oscar voor gewonnen heeft.
En hoe Leo er van wakker zal liggen…niet dus…of toch wel? De 43-jarige Hollywoodacteur is er toch maar weer in geslaagd een ravissant 20-jarig model/actrice in zijn beddenbak te sleuren. De Argentijnse Camila Morrone kraakte in 2015 ‘The Revenant’ compleet af op haar lifestyleblog. Nochtans liet ze ondertussen wel optekenen fan te zijn van Leo…categeorie bakvissenfilms als Romeo & Juliet, Titanic,…
En wat het daten met ‘oudere’ mannen betreft…dat zit in de genen. Haar moeder is de 38-jarige (ze was er dus ook vroeg bij) vriendin van Al Pacino (77). De man (of beter stiefvader) waar mooie Camila zelfs acteer én datingadvies ging vragen.


 

You May Also Like

Vlaams Pareltjes Deel XII: Liz Swerts

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

De artieste in Lieke Wolfs

Vergeet photoshop…de reden waarom sommige mensen die je in het dagelijkse leven geen glimp ...