Mooi en betaalbaar…wij shopten ons een volledig zomerse outfit bij Esprit

Of we onszelf influenceer mogen noemen? Tgoh niet echt. Aangezien we ooit wel gestart zijn met een blog en we onszelf wel eens in het daglicht durfde zetten, was het nooit echt met de bedoeling om onze stijl, onze ideeën of onze invloeden over te brengen aan anderen. Het was eerder een overbrengen van humor, plezier en vooral soms sarcastisch, soms kritisch, soms ook serieuze geschreven stukken. Zoals ook een baby opgroeit tot een volwassen man, is onze blog zijn kinderschoenen ontgroeid en mogen we ondertussen spreken van een volwaardig online magazine met een eigen Vlaamse radio show en dit met als doelgroep dé man (en stiekem de stiekem meelezende vrouw daarachter).

Babes, modellen, celebs, auto’s, games, mansave stuff, reizen, ongelooflijke reportages en ook fashion…niets is nog veilig en krijgt een plaatsje op ons magazine. En zoals dat dan gaat met groeiende online magazines, worden we steeds meer uitgenodigd op erg toffe evenementen, reisjes of op headquarters van autobedrijven die hun nieuwste, snelste en meest blitse karretjes maar al te graag een paar dagen tot een week in onze handen  meegeven.

Of het nu een tripje naar Marbella, Monaco, Londen of Mayrhofen is, we moeten voor elke gelegenheid er tegenwoordig piekfijn bijlopen. En daar je met een online magazine (geloof ons op ons woord) niet echt binnenloopt, kan het niet altijd Dolce & Gabbana, Gucci of Philipp Plein zijn. Wij zochten en vonden een goedkoper, doch kwalitatief alternatief om er deze zomer op al onze uitnodigingen piekfijn bij te lopen…Esprit.

De zomer komt stilaan piepen en dus gaat er niks boven een goede exotische look. Fris, cool, casual en toch een beetje gekleed…we kunnen ons geen betere kiezen dat zich leent voor deze mediumwarme dagen. Onze keuze…

Een luchtige bomberjacket in nylon
Een lichtblauwe Chino
De witte T-shirt met de gebloemde borstzak
Een zomerse instapper in suède of een geperforeerde sneaker in leder
Een horloge met houten lunette
Zonnebril in pilotenstijl

Oh ja, nog een laatste tip…vergeet de enkelsokken. Niets zo vervelend als je niet kan kiezen tussen vis of vlees en ze allebei op je bord legt. Of geen sokken en neem er de geur bij of wel een stijlvol sokje! U bent gewaarschuwd!

 
 

You May Also Like

Whatmatters city t(r)ip: Marrakech!

Eén van de favoriete steden van uw redacteur? Marrakech, zonder twijfel! De stad waar ...

Een sneaker die verandert naarmate hij ouder wordt? Check deze primeur bij Nike

Bij deze…de Nike x A-COLD-WALL* Capsule Collection Hoe verandert een gebruikt object over de tijd ...

Oorkleppers gespot

Bij Whatmatters houden we wel van een streepje muziek. Onderweg naar de redactie, tijdens ...

Hosting door Fraai