Mannen opgelet: Zo krijg jij je lief in sexy lingerie!

Velen onder jullie zullen dit ongetwijfeld herkennen.

Je hebt een ongelooflijk ravissante, gezellige, zorgzame en lieve vriendin die er tevens ook nog eens waanzinnig sexy uitziet. Tot ze zich uitkleedt en BAM…afknapper. Door haar drukke leventje gaat ze steeds vaker voor comfort en staat sexy en pikante lingerie steeds meer onderaan haar prioriteitenlijstje. Huidkleurige comfortabele en vooral niet-sexy lingerie is jouw deel. Wél, wij hebben de oplossing!

Een mooie rode string of zwart kanten slipje kan wonderen doen voor jullie relatie. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat lingerie één van de vijf geheimen is van koppels die in een langdurige relatie nog steeds waanzinnige seks hebben. Zie volgende tips dus als een subtiele en vriendelijke reminder aan haar om haar er even op attent te maken dat jij nog steeds wel van haar ondeugend kantje houdt.

Eerste stap is communicatie. Vertel haar dat je wat meer uitdagende slipje voor haar wilt gaan kopen. Hou alvast een middag vrij in jouw ongetwijfeld drukke agenda en zorg ervoor dat je deze volledig in het teken van haar zet.  Ga lunchen in die healthy salad bar waar zij zo zot van is, en neem haar uiteindelijk mee naar een lingerie boutique. Hoe meer ontspannen ze is, hoe makkelijker en sneller ze zich een sexy setje zal aanschaffen.

Een absolute NO-GO is haar onverwachts een volledige box van Victoria’s Secret onder de neus schuiven, tenzij je dit wel vaker doet en perfect haar maten kent. Indien niet, zal ze zich misschien wel persoonlijk aangevallen voelen en toont een gebrek aan communicatie wat op zijn beurt dan ook wat vertrouwen schaadt. En geloof ons, geen enkele vrouw draagt lingerie die haar doet terugdenken aan, in haar ogen, een persoonlijke aanval.

tcoc

You May Also Like

Knappe brunette Elodie wil via Miss Exclusive een modellencarrière

Missen, wie zijn ze, wat doen ze, wat willen ze? Het zou zo maar ...

Monster-Babes rusten uit na druk weekend!

Ze leven in een omgekeerde wereld. Ze werken in het weekend en rusten in ...

Ook buiten het voetbalveld is Cristiano het scoren verleerd

Het gaat Cristiano Ronaldo niet zo voor de wind de laatste tijd. Het scoren ...