Mancave Stuff: 'Between His Legs' is de fotoreeks die mannen boeit!

Wat een held, die Milan Goldbach. Deze creatieve Nederlander legt op spannende wijze Amsterdamse ravissante jongedames vast met in het achterhoofd een ode aan vrouwelijke schoonheid, avontuur en rock & roll.

Zoals de naam van de intieme fotoreeks je al doet vermoeden, gaan Nederlandse knapperds op de foto, ‘between Goldbach’s Legs’. Meer nog, ze doen dit gewoon bij zichzelf thuis. Hoe deze spannende reeks van de 31-jarige fotograaf tot stand kwam? Op basis van vertrouwen…heel veel vertrouwen. Via social media nam hij contact op met nog voor hem onbekende vrouwen van wie hij onder de indruk was. In dit contact vroeg hij om toestemming om ze in hun eigen huis te fotograferen.

“Ik zocht meestal in de kringen van gemeenschappelijke vrienden waardoor er gauw wederzijds vertrouwen was”, aldus Milan.  “We waren vreemden voor elkaar totdat de voordeur openging, wat natuurlijk heel spannend was. Doordat de shoot bij hen thuis was kreeg ik direct inkijk in hun persoonlijke leven.” Intiemer en persoonlijker wordt het niet en met Milan die op elke foto ook ‘his legs’ zet, is dus niet alleen de fotograaf of de toeschouwer, hij is ook gewoon een deel van het project.

De heerlijke foto’s zelf, die niet misstaan in elke mancave, worden te koop aangeboden in twee formaten. 75 x 50 cm en 150 x 100 cm. De solo-expositie, gesponsord door Dr. Martens, is na de officiële opening vanaf 3 april ruim een maand te zien in de Mach1 & de Concept Store op de Lange Leidsedwarsstraat 206 in Amsterdam. Meer informatie (beschikbaarheid, prijzen,…) kan opgevraagd worden via [email protected]

Klik hier op LET’S PLAY en geniet van de hele video! Milan, je bent een held!

Between his legs exhibition launch from Milan Goldbach on Vimeo.

Cover: Instagram Milan Goldbach

You May Also Like

Dromen alsof ze werkelijk gebeuren …

Je dromen controleren: klinkt interessant nee? Wij zouden alvast wel weten wat we elke ...

5 steden voor de ware shopper

Shoppen en een citytrip combineren? Daar weten we bij Whatmatters alles van! Meestal laten ...

Whatmatters BBQ TIME

Er gaat bij temperaturen van om en bij de 25 graden weinig boven een ...

Hosting door Fraai