Makers van SAW komen met heerlijk bloederige en brute 'Upgrade'

En dat deze film een succes wordt, kunnen we nu al bevestigen.
Op het SXSW festival heeft deze brute film van de makers van SAW en Insidious alvast de publieksprijs gewonnen. Voor het grote publiek is het echter nog wachten tot 1 juni wanneer de film echt gereleased wordt.
Het verhaal:
Grey Trace, gespeeld door Logan Marshall Green (The Invitation), raakt verlamd door een ongeluk met een aantal criminelen. Extra sneu voor hem, ook zijn vrouw komt daarbij om het leven. Dan rest er nog 1 ding…revanche. Maar hoe doe je dit terwijl je daar verlamd ligt te wezen? Door een chip in je zenuwstelstel te plaatsen!
Zo wil een researchteam Grey helpen en planten ze een chip in zijn zenuwstelsel. Grey gelukkig want hij kan weer alles doen. De chip is aangestuurd door middel van AI en reageert nogal hevig op gevaar. Lees als…Grey zit eigenlijk gevangen in zijn lichaam en de chip doet het bloederig vechtwerk.
Hier alvast de eerste trailer…

You May Also Like

"The Gringo" met Charlize Theron is een film die je moet gezien hebben!

Zin in een avondje onvervalst filmplezier? Wel, dan hebben wij alvast een zeer goede ...

Vrouw scoort Futsal-goal van het jaar!

Daar kunnen een pak mannen wat van leren… Afgelopen week waren de Portugese nationale ...

XXX-Parodie BOEF van Elise Van Vlaanderen breekt alle records!

Het Laatste Nieuws, P-Magazine, Het Nieuwsblad,…allen zaten ze op de eerste rij met het ...