Makers van SAW komen met heerlijk bloederige en brute 'Upgrade'

En dat deze film een succes wordt, kunnen we nu al bevestigen.
Op het SXSW festival heeft deze brute film van de makers van SAW en Insidious alvast de publieksprijs gewonnen. Voor het grote publiek is het echter nog wachten tot 1 juni wanneer de film echt gereleased wordt.
Het verhaal:
Grey Trace, gespeeld door Logan Marshall Green (The Invitation), raakt verlamd door een ongeluk met een aantal criminelen. Extra sneu voor hem, ook zijn vrouw komt daarbij om het leven. Dan rest er nog 1 ding…revanche. Maar hoe doe je dit terwijl je daar verlamd ligt te wezen? Door een chip in je zenuwstelstel te plaatsen!
Zo wil een researchteam Grey helpen en planten ze een chip in zijn zenuwstelsel. Grey gelukkig want hij kan weer alles doen. De chip is aangestuurd door middel van AI en reageert nogal hevig op gevaar. Lees als…Grey zit eigenlijk gevangen in zijn lichaam en de chip doet het bloederig vechtwerk.
Hier alvast de eerste trailer…

You May Also Like

Whatmatters Travel-tip: Southampton – NYC met Titanic II

I’m the King of the World! Heb je je altijd al ‘Jack Dawson’ (Leonardo DiCaprio) ...

Melissa, de nieuwste ster uit 'The Sky is The Limit'!

“Sterren komen, sterren gaan…alleen Elvis blijft bestaan”…Toepasselijker kon het liedje tijdens ons ritje naar ...

Is de jeugd klaar voor school? Hilarische rekels van Kurkdroog zoeken het uit! (Video)

Het antwoord? De job van leerkracht is een zwaar beroep! Exact een jaar geleden ...

Hosting door Fraai