Knapperd Noa Neal smult van Las Vegas

Of Las Vegas van Noa Neal…

Het zou zo maar eens kunnen! Wij, geen onbekende voor de knappe blonde rondborstige en uitermate fitte zangeres, volgen ze al wel wat langer en kijken alvast met grote ogen uit naar haar volgend project. Onze wandelgangen, die reiken tot ver over de Atlantische Oceaan, vertellen ons dat er een nieuwe single, inclusief nieuwe videoclip aan staat te komen.

Waar anders dan in de buurt van het grote Hollywood moet je dit dan shooten. Dat hebben ze bij het team achter Noa Neal goed begrepen en na wat roadtrippen in L.A. zijn ze momenteel aan het filmen in Las Vegas. En dat er ook nog ruimte is voor ontspanning daar, laat ze haar trouwe volgers netjes weten via heerlijke foto’s op Instagram. Wij zijn alvast benieuwd naar het eindresultaat. Pikant detail, de man die de shoot produceert is haar ex, Frank Molnar, die samen met zijn huidige ravissante schoonheid Marissa Galle mee Las Vegas onveilig maakt. Over Marissa morgen alvast meer, vandaag is het Noa die in onze spotlights mag shinen!

You May Also Like

Véronique De Kock hypothekeert witte Kerst!

‘Het verdwijnt als sneeuw voor de zon’, een uitspraak die we evengoed nu kunnen ...

Wordt Veerle een Inked Magazine Cover Girl?

Een droom die werkelijkheid kan worden! “Ik ben 27 jaar en een mama met ...

Van Alexis Ren worden wij Zen!

Als er iets is waar uw redacteur rustig van wordt, is het van het ...

Hosting door Fraai