Kim Kardashian gaat (weer eens) naakt!

Ze gooit wederom haar lichaam in de strijd om iets te verkopen…

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat mevrouw van oppergod Kanye West al haar troeven op tafel gooit maar deze keer, op haar sekstapes na, haalt zij en haar marketingboys wel alle toeters en bellen boven om haar nieuwe parfum te promoten.


Toeters en bellen die geld gaan opleveren, dat is nu al duidelijk. Want wees even eerlijk, wie wil nu niet eens even de boobs en bibs van Keeks onder handen nemen? Het flesje, in exact de vormen van Kim, geven je alvast nu de kans.
Onze aandacht wist ze alvast even te trekken, ondanks het tijdstip waarop ze de post deed (ene Moh Salah was in Liverpool het AS Roma van Radja Nainggolan aan het oppeuzelen). We misten zowaar de 5-0 en daarbovenop halen we sindsdien het ‘ingegipste’ naakte lichaam van Kim K. nog maar moeilijk van ons netvlies.
In ieder geval heeft er een kerel de tijd van zijn leven gehad Kimmie in te smeren…en dat dit niet in een wip gebeurd is, hoeven we je niet te vertellen…
Oh ja, het geurtje wordt gelanceerd op 30 april…een detail natuurlijk…

You May Also Like

Bella Hadid schittert in shoot voor modemerk Giuseppe Zanotti

Een ding moet je Giuseppe Zanotti alvast aangeven, hij weet de modellen voor zijn ...

Ayrton Senna’s gouden Rolex kan zo de jouwe zijn

Uniek in al zijn aspecten Hoeven we Ayrton Senna nog voor te stellen? Wij ...

De rugzak voor de creatieve stedeling: The Moose

Op zoek naar een bijzondere rugzak voor je werk en wil je dieven geen ...

Hosting door Fraai