In dit drijvend hotel ontdek je Japan op een geheel andere wijze

Wie het creative, serene en gedisciplineerde Japan zegt, zegt tempels, geisha’s en samoerai, de majestueuze Mount Fuji, spiegelende meren, bonsais, koi’s in volmaakt aangelegde tuinen met rustige watervallen en bruggen, de geduldige, gastvrije theeceremonies in een ryokan, sushi en sumo-worstelaars, technologie en gesofisticeerde flatgebouwen…kortom, een mix van eeuwenoude tradities en moderne wereldsteden vol hoge gebouwen met neonreclames die bevolkt worden door werknemers die zowaar een uurtje gezamenlijk mediteren of tai-chi beoefenen. Het prikkelt al jouw zintuigen, neem het van ons aan…

Maar je kan Japan ook op een heel andere manier ontdekken…per boot zoals het drijvende hotel van Yasube Horibe. Met als uitgangspunt de traditionele Ryokan, heeft de bedenker van dit Oosters elegant hotel een uniek verblijf met negentien kamers gecreëerd…kamers met zicht op water, duh!

Verder kunnen gasten genieten van de typische heerlijke Japanse keuken en roken ze na het eten de rust op in een heerlijk diepe hot tub. Genieten maar!

You May Also Like

De "Belgische attitude" van Be Burger

Hamburgerrestaurants, je kan geen stadscentrum meer betreden of je vindt er wel eentjes. Niets ...

Koffie serveren in bikini

Nu wilt er al wel eens een ravissante schone staan achter de toog van ...

Whatmatters On Tour: Ground Zero Barbershop…Stoere (trend)setting voor jouw knipbeurt

Een opening die kon tellen Onze favoriete kapper van het Oostelijk halfrond, ja we ...

Hosting door Fraai