Hou je van vrouwen en gelijkheid? Dan is Les Sous-Entendues het antwoord!

We moeten bekennen, meer dan eens worden we wel eens door feministen  als vrouwonvriendelijk versleten. Echter, het is niet omdat wij wel eens een schaarsgekleede of naakte vrouw op de cover zetten, dat wij effectief vrouwonvriendelijk zijn…integendeel, we adoreren vrouwen en staan echt wel achter de gelijkheid tussen man en vrouw. Vandaar ook dat wij het project Les Sous-Entendues steunen, een project van vier Brusselse vrienden die dezelfde overtuiging hebben en delen. Een mooi en nobel initiatief. Wij gingen alvast eens horen…


Hey Lads, vertel eens wat meer over jullie project?
We houden van vrouwen en bovenal houden we van gelijkheid. We proberen bij deze gewoon een ruimte te bieden voor expressie om vrouwen en mannen te eren die dezelfde overtuigingen delen, namelijk het verbeteren van de vrouwelijke zichtbaarheid.
En hoe willen jullie dit aanpakken?
Hier is de uitdaging! Wat wij voorstellen is geen webpagina, geen tijdschrift of krant en zelfs geen boek waarin vrouwenrechten worden getheoretiseerd. Wat we echt willen is een platform creëren en zijn dat acties van deze mensen op de voorgrond plaatst.
Aan het begin van elk seizoen zullen we een pakket aanbieden met veel goodies in samenwerking met artiesten, schrijvers, dichters, regisseurs, sociale of politieke bewegingen, NGO’s,… . Parallel hiermee zullen we evenementen organiseren om deze inhoud ‘face to face’ te delen, een manier om de sociale cohesie te versterken, iets dat volgens ons in de huidige samenleving ontbreekt!

En hoe kunnen we dit “LSE-pakket” krijgen?
Heel eenvoudig! Elke keer we een probleem lanceren, organiseren we een evenement (in Brussel om te beginnen) waar sommige pakketten gratis worden verdeeld. Tijdens dit evenement zullen de verschillende kunstenaars idealiter aanwezig zijn om een ​​dynamiek te creëren waarmee zij en het publiek elkaar kunnen ontmoeten. Wat de pakketten betreft, deze zullen tegen een zeer democratische prijs worden verkocht, alleen om ons de duurzaamheid van het project te garanderen.
U praat dus over het financieren van de volgende problemen met de verkoop van de vorige…wat zijn uw plannen in dit verband voor de financiering van het eerste probleem?
Wat de eerste editie betreft gaan we voor exclusiviteit. We hebben mooie truien met ons logo laten die momenteel al sinds 16 april online verkrijgbaar zijn! De ideale manier om het project met stijl te ondersteunen.
En stijl, daar zijn wij voor te vinden! Heel veel succes gasten! Ook zin om een nobel en tof initiatief te steunen? Ga dan naar de site en bestel de truien HIER

You May Also Like

Weekendtip: Antwerp Classic Car Event te Brasschaat

Antwerp Classic Car Event, het populairste oldtimertreffen van Antwerpen, is (bijna) helemaal klaar om ...

Vlogger Enzo Knol knalt tegenwoordig met waanzinnige Jeep Trackhawk

Vloggen is een lucratieve bezigheid… Zij die Enzo Knol nog niet kennen, hebben afgelopen ...

Hosting door Fraai