Gelekt: Eerste details Peaky Blinders seizoen 5!

Hoewel we nog zeker tot 2019 op onze kin moeten kloppen, konden we nu al een paar eerste gelekte details over het vijfde seizoen Peaky Blinders onderscheppen. Zo kon de gerenommeerde website Deadline ons al weten te vertellen dat Anthony Byrne de regisseur wordt voor het vijfde seizoen van de heerlijke Netflix-mannenserie.

Byrne, die we kennen als regisseur van de driedelige serie “Butterfly”, met Anna Friel én als mede-regisseur en -schrijver van de aankomende thriller In Darkness met “Game of Thrones”- ster Natalie Dormer (Margaery Tyrell) is dan ook niet de minste.


Of het vijfde seizoen daadwerkelijk het laatste seizoen zal worden zoals bedenker en schrijver van deze heerlijke serie, Steven Knight, langs zijn neus weg te kennen gaf, is nog maar de vraag. Hoofdrolspeler Paul Anderson (Arthur Shelby in de serie), zie alvast het volgende over het nieuwe seizoen:

“Each time, we do six episodes…and can you sum up the story in six episodes? Or do you need another six? That’s the question. If it doesn’t need a season six, I don’t think there’ll be one. But it may need one, because six episodes is such a short period of time.”

Ook over de vorige seizoensfinale (waar Tommy Shelby politicus werd) is nog gesproken…“One thing’s for sure – Arthur ain’t gonna be no politician! And I very much doubt Tommy will be, really.” Wij kijken er alvast naar uit en hopen nu al dat er ook een seizoen 6 zal zijn…en 7…en 8…maar eerst nog even een kleine opfrissing van seizoen 4…

 

You May Also Like

Twee mooie meiden, een kort kleedje en een Lamborghini maken deze zonnige dag goed!

Pranks…YouTube staat er vol van. Notoir pestkoppen wij zijn zouden we er misschien ook ...

Netflix-held Tiger King vraagt gratie aan Donald Trump

We voelen een tweede docu-reeks komen… Als je dacht dat na zijn arrestatie en ...

Diep gedecolleteerde Rihanna schittert in sexy outfit

Wereldster Rihanna is op vakantie in haar thuisland Barbados. Niet toevallig net op het ...

Hosting door Fraai