Ex on the Beach DD is terug en wel met deze bekende gezichten!

DD staat niet voor de gemiddelde cupmaat, wat overigens best zou kunnen kloppen, maar wel voor Double Dutch. Vanaf 6 mei zie je elke zondag op MTV hoe acht sexy Nederlandse en Vlaamse singles op een paradijselijke plek in Thailand de vakantie van hun leven hebben.

Zon, zee, strand en de bijbehorende beach body’s zijn de ideale ingrediënten voor een heerlijke vakantie vol liefde. Je zou bijna vergeten dat de Tablet of Terror ligt te wachten om de singles van hun roze wolk te trappen!

Niemand is veilig, want je ex kan zo maar uit het water aankomen om roet in het eten te gooien. Sommige exen willen verzoening, maar anderen willen maar één ding: wraak. Get ready voor een nieuw seizoen vol sex, bedrog en een vleugje humor…

En wat meer, wij herkenden direct twee bekende gezichten. Niemand minder dan “Temptations” van vorig seizoen patser Alex en verleidelijke Maxime trekken mee op deze “hel vakantie”.

Cover: MTV

You May Also Like

Lauren Young & Gigi Paris aan de kerstlolly!

Werkelijk alle babes zijn volgens ons dit jaar al opgevoerd in adventskalenders of in ...

Vlaamse Pareltjes XVIII: Alexandra Blanckaert

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Kim Kardashian nam XTC tijdens beruchte sekstape

“Je zag mijn kaken trillen!” Open en bloot…zo kennen we Kim Kardashian niet alleen ...

Hosting door Fraai